Vind skønne hudplejeprodukter fra Eucerin

Ligesom vores fem vindere af Liv Model 2015 skal du da også forkæles med dit eget sæt Eucerin-hudpleje. Inklusive et styk Hyaluron-Filler CC Cream, som er så ny, at de andre vindere ikke nåede at få den.

5. december 2015 af Redaktionen

Der er bare en stor nydelse i at have en hel serie hudpleje-produkter stående der på toilethylden, lige til at dykke ned i hver morgen og aften, ikke?

Så sådan en sætter hudplejefirmaet Eucerin på højkant i denne måned. Eller faktisk hele 10 til 10 af jer. Inklusive den nyhed til Hyaluron-Filler-serien, som lander på de danske apoteker nu her til januar: Hyaluron-Filler CC Cream.

Den nye CC-creme er en anti-age-dagcreme med øjeblikkelig farvekorri-gerende effekt, som med sin lette konsistens er nem at fordele, så du undgår farvede overgange. Den trænger hurtigt ind, den dækker ujævnheder, og den efterlader din hud glattere og mere ensartet. Alt i alt strålende!

Formlen indeholder, ligesom resten af Hyaluron-Filler-serien, to typer hyaluronsyre: høj- og lavmolekylær hyaluronsyre samt glycine saponin, som stimulerer din huds egen produktion af hyaluronsyre og udfylder selv dybe rynker. Hvorfor du også får natcremen, øjencremen og serummet i den serie plus tre af Eucerins DermatoClean-renseprodukter, og så er din hud altså på vej til at blive seriøst pæn!

10 læsere vinder

  • Hyaluron-Filler CC Cream Light, 50 ml, 220 kr.
  • Hyaluron-Filler Concentrate, 6 x 5 ml, 300 kr.
  • Hyaluron-Filler Eye Care, 50 ml, 170 kr.
  • Hyaluron-Filler Night Care, 50 ml, 220 kr.
  • DermatoClean Refreshing Gel, 200 ml, 110 kr.
  • DermatoClean Toner, 200 ml, 110 kr.
  • DermatoClean Eye Makeup Remover, 200 ml, 110 kr.

Alt fra Eucerin. Værdi 1.240 kr. pr. sæt. Total værdi: 12.400 kr.


Sådan gør du
For at deltage i konkurrencen skal du blot svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Konkurrencen løber til og med 13. januar 2016, og vinderne offentliggøres herPræmien kan ikke ombyttes til kontanter.


Hvilken nyhed lancerer Eucerin til januar?


Dine oplysninger

ja
nej

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Seneste