Vind komplet sæt tøj fra LauRie

Vind det outfit, der får dig til at drømme om efterår

8. september 2016 af Redaktionen

Åh, hvor vi sukker efter nyt tøj her midt mellem solskin og vindstød. Og hey, hvor er du heldig, for denne måned kan du vinde det fra LauRie! 

Den ene dag føles det, som om sommeren skal til at starte forfra, og den anden dag, som om du står midt i efterårsferien.

Vi er ved at gå fra en sæson til en anden – og til det hører heldigvis nyt tøj! Som LauRie står klar til at pakke til dig og fire andre!
Du skal bare lige vinde denne måneds konkurrence, så er der et styk nyt outfit i din størrelse på vej til din adresse fra det danske modemærke, der har eksisteret siden 1987. Et outfit, som selvfølgelig passer til både sæsonens tendenser og temperaturer. Det består nemlig af en topmoderne og topraktisk rullekravebluse, en lun og lækker cardigan af den slags, du aldrig får af igen, og en nederdel med sæsonens print: Tern. Og voila, opdatering komplet.

Det kan du vinde

5 læsere vinder:
1 Nicole-cardigan, 999 kr.
1 Naja-rullekravebluse, 399 kr.
1 Ninette-nederdel, 999 kr.
Alt fra LauRie.

Værdi 2.397 kr. pr. sæt.

Total værdi: 11.985 kr.

Sådan gør du

Svar på spørgsmålet herunder senest 12. oktober 2016 og du deltager automatisk i konkurrencen. 

 


Laver LauRie bæredygtigt tøj?

Husk at anføre, hvilken størrelse du er!


Dine oplysninger

ja
nej

Ja tak, jeg vil gerne modtage Magasinet Livs nyhedsbrev med spændende artikler og markedsføring om Magasinet Liv via e-mail.Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld linket. Læs mere


Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.
Ja, tak. Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra LauRie.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Seneste