Vind Imedeen hudpleje­tabletter til lige præcis dig!

Uanset hvor i sin udvikling din hud er, har Imedeen en hudplejetablet til dig. Og den kan du nu vinde tre måneders forbrug af.

9. februar 2016 af Redaktionen

Det går så hurtigt. Først kommer veerne, så kommer børnene, så kommer rynker­ne. På fem minutter! Hvem der bare havde en pille, som kunne sætte tiden i stå. 

Imedeens tabletter kan ikke sætte tiden i stå, men de kan hjælpe dig til at få huden til at se yngre ud i længere tid. Imedeen har nemlig ­specia­liseret sig i hudplejetabletter, der hjælper dig med at pleje din hud indefra. Og dem kan du denne måned vinde tre måneders forbrug af! 

For tegn på hudens ældning begynder indefra, længe før de kan ses på hudens overflade, og hvad enten du er i 30’erne, 40’erne, 50’erne eller ældre, hjælper Ime­deens hudplejetabletter dig til at tilføre næring til de dybe hudlag. For at få det bedste ud af hudplejetabletterne anbefales det at tage dem i mindst 12 uger. Samt at du vælger dem, der passer til lige præcis din hud.

Derfor giver Imedeen dig selvfølgelig mulighed for at vælge imellem:

Time Perfection til 40+ hud – mindsker synligheden af fine linjer og rynker og bidrager til forbedring af hudens kvalitet og fugtbalance.

Eller Prime Renewal til 50+ hud – bidrager til dannnelsen af kollagen og vedligeholder hudens spændstighed. 

2 læser vinder:
3 månedes forbrug af enten Time Perfection til kvinder 40+ eller Prime Renewal til kvinder 50+. Alt fra Imedeen. Total værdi: 3.120 kr.

Sådan gør du:
For at deltage i konkurrencen skal du blot svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Konkurrencen løber til og med 4. marts 2016, og vinderne offentliggøres her. Præmien kan ikke ombyttes til andre varer eller kontanter.

Hold dig opdateret – følg Imedeen her!


Hvor mange uger anbefales det minimum at tage Imedeen?


Dine oplysninger

ja
nej

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Seneste