Flensborg

Vind hotelophold på 4-stjernet hotel i Flensborg

Forkæl din ven, veninde eller bedre halvdel med en hyggelig get-away til nordtyske Flensborg! Deltag i konkurrencen her

16. januar 2017 af Redaktionen

I december 2016 slog det maritimt inspirerede Hotel Hafen Flensburg dørene op som det første 4-stjernede hotel i centrum af den hyggelige nordtyske by Flensborg. Hotellet ligger på byens havn ved siden af Søfartsmuseet, og den ikoniske beliggenhed ved vandet afspejler sig i alt fra den maritime indretning til de søfarts-inspirerede værelsesnavne.

Alle 69 værelser, der er en del større end gennemsnitlige tyske hotelværelser, er udstyret med boksmadrasser, skrivebord, kabel-tv, værdiboks og minibar – hvor første opfyldning er gratis. Samtidig er der fri wi-fi overalt på hotellet, ligesom hotellet har egen skibskro og omkring 50 parkeringspladser – og ladestationer til Teslaer og andre elbiler. Fra februar åbner hotellet desuden et wellness-område, hvor gæster uden merpris kan forkæle sig selv med bl.a. dampbad og sauna.

I hotellets restaurant, der er opkaldt efter en af historiens største søfarere; Columbus, skal I nyde en skøn 3-retters middag. Hvis vejret tillader det, kan maden indtages i den hyggelige baggård, som med sin afslappede stemning også et oplagt sted at nyde en nyskænket Flensburger Pilsner eller et glas lokalt rom om eftermiddagen.

Efter en god nats søvn i dobbeltværelse kan I gå ombord i den lækre morgenbuffet, inden I checker ud og bruger en dag i hyggelige Flensborg –  eksempelvis med at udforske gågaden, Søfartmuseet, havnen eller et af byens historiske romhuse.

Hotel Hafen Flensburg er opført på en af byens centrale, historiske adresser, der gemmer på et væld af minder og historier. Blandt andet har den danske Kong Frederik VII tilbage i år 1853 overnattet på et hotel, der dengang lå på selvsamme grund.

Fra Danmark er det nemt og hurtigt at komme til Flensborg med enten bil eller tog.

Opholdet inkluderer (for 2 personer)

  • En overnatning i dobbeltværelse
  • Morgenmadsbuffet
  • 3-retters aftenmenu på ankomstdagen
  • Gratis første opfyldning af minibar
  • Fri wi-fi
  • Adgang til wellness-område

Gavekortet kan indløses i perioden marts-november 2017

For at være med i lodtrækningen skal du svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Præmiens værdi er på cirka 2.155 kroner, og du kan deltage i konkurrencen indtil 31. januar 2017.


Hvilket udsagn omkring Hotel Hafen er korrekt?


Dine oplysninger

ja
nej

Ja tak, jeg vil gerne modtage Magasinet Livs nyhedsbrev med spændende artikler og markedsføring om Magasinet Liv via e-mail.Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld linket. Læs mere


Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Seneste