Vind et udvalg af Livs skønhedsfavoritter

Vind produkter for en samlet værdi af 2.500 kr.

19. december 2017

Vind en pakke med et udvalg af årets skønhedsfavoritter til en værdi af 2.500 kr. 

Pakken indeholder: 

  • Årets shampoo & balsam
  • Årets foundation
  • Årets øjenskygge
  • Årets dagcreme
  • Årets natcreme 

HUSK du kan se alle vinderne af Liv Skønhedsfavoritter i Magasinet Liv nr. 82!

Årets shampoo og balsam

Björn Axén Organic Moisturizing Gentle Shampoo og Conditioner, 250 ml, henholdsvis 240 kr. og 250 kr.

Fordi! Både shampoo og balsam i Björn Axéns nye hårplejeserie er simpelthen superb. Fordi de både er til dig med fint, skandinavisk hår, da de ikke tynger. Til dig, der gerne vil tæmme de grå lokker, som altid kan bruge lidt ekstra pleje. Og til dig, der gerne vil skåne en sensibel hovedbund, da de er sulfatfrie og kun indeholder skånsomme naturlige og økologiske ingredienser.

Køb produktet her!

Årets foundation

Sensai Flawless Satin Foundation SPF 20, 30 ml, 385 kr.

Fordi! Vi er faldet fuldstændigt på halen over denne lækre fugtende foundation med lysspredende partikler, som glider så let hen over huden. Samt sikrer fejlfri dækning og eminent udstråling. Huden føles som sig selv, bare pænere!

Køb produktet her!

Årets øjenskygge

Nude By Nature Natural Wonders Eye Palette, 375 kr.

Fordi! En helt utroligt god og brugbar palette med hele 10 pigmentrige og silkebløde mineraløjenskygger, som alle er inspireret af Australiens smukke natur. Alle kan de kombineres på kryds og tværs – eller blendes sammen, så du får helt nye farver på paletten. En øjenåbner!

Køb produktet her!

Årets dagcreme

Sisley Black Rose Skin Infusion Cream, 50 ml, 1.255 kr.

Fordi! Vi kan næsten ikke holde huden i de rette folder af glæde over, at Sisleys kultmaske Black Rose Cream Mask endelig har fået en lillesøster i form af en effektivt foryngende dagcreme, der passer perfekt til en 40+ huds udfordringer. Den blødgør, spændstiggør og giver glød, så det er en fornøjelse, og så føles den ekstremt let og lækker at have på. En oplevelse!

Køb produktet her!

Årets natcreme

Biotherm Aquasource Everplump Night, 75 ml, 399 kr.

Fordi! Vores hud suger den til sig! Biotherms nye natcreme er en natcreme med maskeeffekt, som giver en fyldigere og blødere hud, mens du sover. Den indeholder algen Life Plankton med hud-gode sager, som hele 35 forskellige vitaminer, mineraler og spormineraler. Massér på dit ansigt i et minut, vent to minutter, så den lige kan trænge ind, og lad så dit ansigt ramme hovedpuden. Din skønhedssøvn er garanteret.

Køb produktet her!

Konkurrencebetingelser

Det kan du vinde: Svarer du rigtigt på spørgsmålet, kan du vinde; Björn Axén Organic Moisturizing Gentle Shampoo og Conditioner, Elizabeth Arden Cool Glow Tint, Nude By Nature Natural Wonders Eye Palette, Sisley Black Rose Skin Infusion Cream og Biotherm Aquasource Everplump Night. Vi trækker én heldig vinder af alle 5 produkter. 

Konkurrencens varighed: tirsdag 19. december kl. 00:01 til søndag 24. december kl 23:59

Sådan gør du: Svar på spørgsmålet nedenfor. 

 

Konkurrencen afholdes af Magasinet LIV. 
Hvis du har spørgsmål til konkurrencen, kan du kontakte kundeservice på tlf. 39 10 30 70
 
Konkurrencen løber i perioden 19. december – 24. december.  Vi trækker lod blandt alle de indkomne svar. Vinderen får direkte besked på mail, når konkurrencen er afsluttet 24. december. 
 
Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen inden for 3 dage efter afslutning af konkurrencen, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Vinderen offentliggøres på magasinetliv.dk/vinder 
 
Præmien kan ikke ombyttes til andre præmier eller kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage. 
 
Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen. 

Hvilket skønhedsprodukt kan du ikke vinde?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til Magasinet Liv's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Seneste