Vind et helt års forbrug af Longo-produkter

Slip for at spekulere i, om du får dine B og C vitaminer. Nu kan du nemlig vinde et helt års forbrug af Longo B og Longo Vital Sport!

9. oktober 2015 af Jane Hansen

En sund og varieret kost med vitaminer og mineraler er afgørende for et normalt stofskifte og for, at kroppen kan klare de udfordringer, vi møder i hverdagen. B-vitamin bidrager til et normalt energistofskifte og findes i en lang række madvarer, eksempelvis korn, kartofler, havregryn, æg, bananer, avocado og mandler. Hvis du derimod spiser en mere ensidig kost, eller hvis du har lagt fuldkornsbrød og pasta på hylden, kan det derfor være en god idé at tage tilskud B-vitamin.

Hvis du løber, dyrker yoga eller anden form for motion, har din krop også brug for de helt rigtige vitaminer og mineraler for at kunne yde sit bedste. De vitaminer og mineraler får du i LongoVital Sport, der med sit høje indhold af vitamin C er et skræddersyet kosttilskud til dig, der har en aktiv livsstil.

Det kan du vinde
Tre heldige læsere har lige nu mulighed for at vinde et vitamin-kit til et helt år. Vitamin-kittet består af Longo B Komplet (2 stk. á 250 tabletter) og Longo Vital Sport (6 stk. á 180 tabletter). Værdi pr. vinder: 1.444 kroner. Total værdi: 4.332 kroner.

Sådan gør du
For at deltage i konkurrencen skal du blot svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Konkurrencen løber til og med 10. november 2015, og vinderne offentliggøres her. Præmien kan ikke ombyttes til andre varer eller kontanter.


Hvilke vitaminer får du med Longo B Komplet og Longo Vital Sport?


Dine oplysninger

ja
nej

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Seneste