Vind den nye Creme Care-serie fra NIVEA

Vind en superlækker rensepakke med den nye NIVEA Creme Care-serie

Vil du være én af de 3 heldige vindere?

12. oktober 2016 af Redaktionen

Det er vigtigt, at du renser din hud mindst en gang dagligt, da snavs, forurening og makeup ophober sig på huden i løbet af dagen. Mange af os fjerner make-up og renser ansigtet om aftenen, men en del renseprodukter har kun fokus på rens og ikke pleje. Det vil NIVEA ændre på med den nye NIVEA Creme Care Facial Cleansing serie, som vi udlodder til 3 heldige vindere. 

Din hud har brug for kærlighed og omsorg 

Effektiv og mild rens er nøglen til en flot hud, og det er fundamentet for NIVEA Creme Care Facial Cleansing serien. Alle tre produkter hjælper med at rense grundigt og samtidig mildt. Den plejende NIVEA formula beskytter og vedligeholder hudens naturlige fugtbalance, og dermed forebygger du udtørring. Produkterne kan bruges både morgen og aften, og huden vil efterfølgende føles ren, blød og stråle med en naturlig sund glød. Renser og plejer du huden regelmæssigt, vil du tydeligt opleve forskellen. En velholdt hud er også det bedste fundament for makeup.

Serien består af tre produkter, så du kan finde det der passer bedst ind i netop din renserutine:

  • NIVEA Creme Care Facial Cleansing Lotion (200ml) - er især velegnet, hvis du i forvejen har lidt tør hud. Vejl. pris 59,95 kr.
  • NIVEA Creme Care Facial Cleansing Cream Wash (150ml) – føler du, at huden bliver mere ren, hvis du får vand i ansigtet, er den her creme vask perfekt til dig. Vejl. pris 59,95 kr.
  • NIVEA Creme Care Facial Cleansing Wipes (25 stk) nogle gange skal det bare gå lidt stærkt, og så er det smart med renseservietter. Vejl. pris 49,95 kr.

Det eneste, du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtigt på spørgsmålet her på siden. Vi trækker lod blandt alle de rigtige svar.

Vi skal have dit svar senest 22. oktober 2016. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Vinderne får direkte besked.


Hvad gør den nye renseserie fra NIVEA?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til Magasinet Liv's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Seneste