Vind en middag med vinmenu for to

… som om det ikke er nok! Nej, vi lægger en oplevelsesgave og dvd’er oveni hatten – deltag i konkurrencen her.

12. september 2015 af Jane Hansen

Efteråret er officielt ankommet, og vi kan se frem til mørke dage, hvor det rusker og regner udendørs, mens vi skruer op for hyggelige aktiviteter indendørs.

Magasinet Liv sørger for hyggen til mange af jer, når vi udlodder fede præmier, der er perfekte til efteråret: En middag inklusive drikkevarer for to personer til den argentinske restaurant ‘Fuego’ i København, oplevelsesgaven ’Alverdens drikke’, hvor du kan tage manden eller veninden under armen og få en smagsprøve på hele verden i form af vin, cocktails, champagne, krydersnaps, whiskey, rom, tequila og øl. Sidst men ikke mindst kan du også vinde komedien Wild Tales, der har været nominereret til en Oscar for Bedste Udenlandske Film, på dvd.

Det kan du vinde
1. præmie: En middag for to med vinpakke på restaurant Fuego til en værdi af 1.600 kroner + Wild Tales-dvd til en værdi af 149 kroner.

2. præmie: En heldig læser vinder Smartbox oplevelsesgave ‘Alverdens drikke’ til en værdi af 399 kroner + Wild Tales-dvd til en værdi af 149 kroner.

3. præmie: Otte heldige læsere vinder dvd’en Wild Tales til en værdi af 149 kroner.
Total værdi: 3.489 kroner.

Sådan gør du
For at deltage i konkurrencen skal du blot svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Konkurrencen løber til og med 11. oktober 2015, og vinderne offentliggøres her. Præmien kan ikke ombyttes til andre varer eller kontanter.


Hvad hedder smartboxen, du kan vinde?


Dine oplysninger

ja
nej

Ja, tak. Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra ByensDeal.
Ja, tak. Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra DesignFund.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Seneste