Vind en ismaskine og filmen While We're Young

Hjemmelavet is på en time og en god film på dvd – hvem kunne ikke godt bruge det? Deltag i konkurrencen om hele pakken her!

12. oktober 2015 af Jane Hansen

Hjemmelavet is på kun en time? Ja tak! Det kan lige nu blive en realitet for dig og din familie. Magasinet Liv udlodder nemlig en ismaskine fra Wilfa, hvorpå du kan lave din helt egen version a la Ben & Jerry's, som hele familien vil elske.

Men hvad skal du lave, mens du nyder din hjemmelavede is? Du skal selvfølgelig se filmen While We're Young, der handler om New Yorker-parret Josh (Ben Stiller) og Cornelia (Naomi Watts), der begge er i 40’erne. Det med at stifte familie er ikke lykkes for parret, og de har besluttet sig for at nyde tilværelsen alligevel. Men alderskrisen kradser, så da de møder det unge hipster-par, Jamie (Adam Driver) og Darby (Amanda Seyfried) skiftes parmiddage med de jævnaldrende venner ud med rulleskøjter, jazzhat og hip-hop-timer. Jamie og Darby er fascinerende, eventyrlystne og spontane og i deres selskab finder Josh og Cornelia en vej tilbage til deres ungdom. Men kan det virkelig være så nemt?

Det får du svaret på, hvis du er en af de 10 heldige vindere af konkurrecen.

Det kan du vinde
1 x 1. præmie: Wilfa ismaskine til en værdi af 2.799 kroner og filmen While We're Young på dvd til en værdi af 149 kroner. Samlet værdi: 2.948 kroner.

9 x 2. præmie: Filmen While We're Young på dvd til en værdi af 149 kroner. Total værdi: 4.289 kroner.

Sådan gør du
For at deltage i konkurrencen skal du blot svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Konkurrencen løber til og med 13. november 2015, og vinderne offentliggøres her. Præmien kan ikke ombyttes til andre varer eller kontanter


Hvor lang tid tager det at lave den hjemmelavede is?


Dine oplysninger

ja
nej

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Seneste