Vind CEWE fotobog

Vind en fotobog med dine egne billeder

Ofte får vores billeder bare lov til at blive liggende på computeren uden at blive set igen – men ikke med denne personlige fotobog!

9. januar 2017 af Redaktionen

Mange gange får alle de flotte fotos, som vi tager i løbet af året, bare lov til at blive liggende på computeren eller din smartphone uden at blive set igen. I stedet for at lade dine fotos blive glemt, kan du samle dem i en årbog fra CEWE FOTOBOG. På den måde kan du gang på gang kan se dem sammen med familien.

Du har uendelige muligheder for at designe din fotobog præcis, som du vil have den: Du kan vælge mellem ni formater og op til fem papirtyper, og du bestemmer selv alt fra sideantallet og coveret til farver i fotobogen og placeringen af tekster og fotos. Du kan endda også integrere videoer i din CEWE FOTOBOG.

Du har nu muligheden for at vinde en CEWE FOTOBOG Stor i højformat med hardcover, digitaltryk standard og 26 sider til en værdi af 350 kr. inkl. levering. Det eneste, du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtigt på spørgsmålet her på siden. Vi trækker lod blandt alle de rigtige svar og finder fem heldige vindere. 


Husk det er ganske enkelt at komme i gang med at designe en CEWE FOTOBOG: Du skal blot downloade den gratis bestillingssoftware på www.cewefotobog.dk, vælge den CEWE FOTOBOG, du vil designe og så ellers gå i gang med at tilføje billeder, tekst og baggrunde.

Du deltager i konkurrencen ved at svare på spørgsmålet herunder.

Værdi per vinder: 350 kr.

Konkurrencen slutter 23. januar 2017.


Hvad er en CEWE FOTOBOG?


Dine oplysninger

ja
nej

Ja tak, jeg vil gerne modtage Magasinet Livs nyhedsbrev med spændende artikler og markedsføring om Magasinet Liv via e-mail.Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld linket. Læs mere


Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Seneste