Vind det ultimative Avivir Aloe Vera-kit

Så er der et hav af lækkerier fra Avivir Aloe Vera-serien til en heldig! Deltag i konkurrencen her – vi krydser fingre for dig.

2. februar 2016 af Jane Hansen

Aloe Vera Group ApS blev stiftet i 1989 af Jesper Hummeluhr efter en rejse til Australien fem år forinden. Jespers rejsefælle blev slemt solskoldet, og på baggrund af en anbefaling valgte de at smøre Aloe Vera-gel direkte på forbrændingen. Smerten forsvandt, og Jespers rejsefælle var tilbage på stranden igen dagen efter. Jespers nysgerrighed var vakt.

På en rygsæktur til Thailand i 1986 fandt Jesper stiklinger af planten i en bod på Weekendmarkedet i Bangkok – ’crocodile tale’ kaldte de den. Denne gang bragte han nogle eksemplarer med hjem til Danmark og tog planten med i Botanisk Have, hvor en medarbejder kunne bekræfte, at det var rigtig Aloe Vera og ikke bare en anden Aloe-plante. Aflæggere blev herefter givet som gaver til venner og bekendte, der alle kunne berette om gode resultater efter at have brugt gelen direkte fra bladene.

På daværende tidspunkt var det ikke muligt at købe Aloe Vera-gel i Danmark. Jesper tog derfor affære og stiftede Aloe Vera Group, og produktet Aloe Vera Naturel blev startskuddet til den serie af hudplejeprodukter og kosttilskud, som i dag hedder ”Avivir Aloe Vera”.

Nu får du mulighed for at få fingre i en række produkter fra den lækre Avivir Aloe Vera-serie, der består af en række cremer, kapsler og drikke, som er særligt gode til kroppen her i vintermånederne.

Fælles for hele serien er det unikke høje indhold af økologisk Aloe Vera. De milde Avivir-produkter indeholder desuden ingen problematiske stoffer og er velegnede til hele familiens pleje.

Det kan du vinde
En heldig vinder får fornøjelsen af Aloe Vera Avivir-kittet, der består af Avivir Aloe Vera Drikke, Avivir Aloe Vera Kapsler, Avivir Aloe Vera Crème, Avivir Aloe Vera Crème Xtreme, Avivir Aloe Vera Anti Wrinkle Day Crème, Avivir Aloe Vera Anti Wrinkle Night Crème, Avivir Aloe Vera Lip Crème, Avivir Aloe Vera Foot Repair og Avivir Aloe Vera Hand Cream. Total værdi: 1.168 kroner.


Sådan gør du
For at deltage i konkurrencen skal du blot svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Konkurrencen løber til og med 1. marts 2016, og vinderne offentliggøres her. Præmien kan ikke ombyttes til andre varer eller kontanter.


Hvornår stiftede Jesper Hummeluhr Avivir Aloe Vera?


Dine oplysninger

ja
nej

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Seneste