Vind det lækreste lys fra Louis Poulsen

Lyset er ved at vinter-sænke sig, men vinder du den nyeste designerlampe fra Louis Poulsen, gør det dig blot glad. For så kan du få lov at sidde i skæret af det lækreste lys længe.

3. oktober 2015 af Redaktionen

Der er lamper, der bare gør det, de skal: lyser. Og så er der lamper, der lyser op på mange flere måder. Som afgiver det funk­tionelle lys, men også det stemningsmættede, og som ikke kun bliver rummets primære lyskilde, men også dets primære pynt.

Sådan en lampe er den nye lampe fra Louis Poulsen, Patera-pendlen. Den er designet af det danske designtalent Øivind Slaatto, som også står bag Bang & Olufsens Beo Play A9-musiksystem og Le Klints Swirl-lampe.

Og den er så elegant, at det næsten gør ondt i øjnene. Eller faktisk det modsatte, fordi den er bygget op af små diamant­formede celler, som hver især er konstrueret til både at fange og bryde lyset fra pæren, så det folder sig ud som det flotteste og mest behagelige lys. Uden at miste styrken til at lyse et rum op. Tværtimod kaster pendlen lyset både op og ned, ligesom den lader det sive ud ad siderne. 

Bag Louis Poulsens Patera-pendel står Øivind Slaatto, som er særligt inspireret af Fibonacci-mønstret og andre grundlæggende matematiske principper – som man kan se dem i blomkål og konkylier.

Skal den være din?
 

Det kan du vinde
2 læsere vinder en Patera-pendel fra Louis Poulsen, dia 60 cm, 7.995 kr. Total værdi: 15.990 kr.

 

Sådan gør du
For at deltage i konkurrencen skal du blot svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Konkurrencen løber til og med 4. november 2015, og vinderne offentliggøres herPræmien kan ikke ombyttes til andre varer eller kontanter.


Hvem har designet den nye Patera-pendel fra Louis Poulsen? 


Dine oplysninger

ja
nej

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Seneste