Vind den andermelderroste bog Det år vi gik til begravelser

Så er underholdningen hjemme – i hvert fald til 5 heldige vindere. Deltag i konkurrencen her.

13. januar 2016 af Jane Hansen

Jewel Temper tager til New York med diffuse drømme og uden andre planer end ikke at være der, hvor hun oprindeligt kommer fra. I virkeligheden hedder hun Julie og er vokset op i Kokkedal.

Jewels talent for at skrive bringer hende i favnen på den litterære agent Mia, som hyrer hende som ghostwriter for populære, men udbrændte forfattere. Samtidig skriver hun i smug på sine alt andet end sukkersøde barndomserindringer.

“Det år vi gik til begravelser” handler om at være hjemløs i sin egen familie, om at finde sig selv og holde op med at flygte fra livet – og døden. Det er en fortælling om familie, kærlighed og identitet og om at slutte fred med sin fortid og at turde stole på andre – og på sig selv.

Magasinet Liv har talt med forfatteren til bogen, Henriette Rostrup. Læs med her, hvor hun går bag om bogen og blandt andet afslører, hvor hun har fundet inspiration til historien og de særlige karakterer i bogen.

 

Det kan du vinde
Vi trækker 5 heldige vindere af konkurrencen. Bogen har en værdi af 250 kroner. Total værdi: 1.250 kroner.


Sådan gør du
For at deltage i konkurrencen skal du blot svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Konkurrencen løber til og med 8. februar 2016, og vinderne offentliggøres her. Præmien kan ikke ombyttes til andre varer eller kontanter.

Magasinet Livs boganmelder har (selvfølgelig) slugt bogen. I Magsinet Liv nummer 60, der udkommer på torsdag, 14. januar 2016, kan du læse hendes anmeldelse.


Hvad hedder hovedpersonen i Henriette Rostrups bog “Det år vi gik til begravelser”


Dine oplysninger

ja
nej

Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.
Ja, tak. Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra DesignFund.
Ja, tak. Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra ByensDeal.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Seneste