Vind de flotteste lamper til dit hjem

Deltag i konkurrencen om tre superhippe lamper fra danske Lightyears

10. november 2016 af Redaktionen

Mørket er officielt faldet på, og det første, vi gør, når vi kommer hjem, er at finde den første den bedste kontakt, så vi kan få noget lys over land og hjem. Og det lys kan så kaste lys over noget andet: At vi ikke har lys nok i hjørnerne eller over bordene, eller at det er seriøst længe siden, at vi købte dem, der hænger der. Som i: Hvor ville det være fedt med en opdatering af lysshowet.

Du har heldet med dig. Denne måned udlodder det danske lampefirma Lightyears nemlig en pakke til to af jer, som hver indeholder intet mindre end tre superhippe lamper: To lamper fra firmaets nye pendelserie Suspence og en ensfarvet bordlampe ved navn Night Owl.

Suspence af Gamfratesi er blevet skabt ved at blive trukket. En bevægelse, som er synliggjort af den lille spids i toppen af aluminiumsskærmen. Og du får den både i den store version til over spisebordet med aftagelig afskærmning og dermed justerbart lys, og nomade-versionen, som du kan stille på gulvet, lige hvor du lyster. Natuglen, eller Night Owl som den rettelig hedder, er hyggetrolden. Den asymmetriske bordlampe, som kaster det varmeste lys på de punkter, der trænger til lidt ekstra opmærksomhed eller kærlighed.

Tilbage er der kun at spørge: Er det dig, lyset skal skinne på?

2 læsere vinder:

1 Suspence P2-pendel, i farven white, light grey eller black, 3.495 kr.

1 Suspence Nomad-gulvlampe, i farven grey eller red, 1.895 kr.

1 Night Owl Monochrome-bordlampe, i farven midnight blue eller smokey white, 1.195 kr.

Værdi pr. pakke: 6.585 kr.

Total værdi: 13.170 kr.

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. 

Sådan gør du:

Svar på spørgsmålet herunder senest 14. december 2016 og du deltager automatisk i konkurrencen. 


Hvad er hedder Lightyears nyeste bordlampe?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til Magasinet Liv's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Seneste