Vind biografbilletter til filmen ‘Burnt’

Som om det ikke er nok? Nej, vi smider et flot kværnsæt fra Le Creuset oveni hatten. Deltag i konkurrencen her.

3. december 2015 af Jane Hansen

Lune, saltede popcorn, iskold cola og en god film på lærredet. Hvad mere behøver vi i disse tider, hvor det er halvgråt og trist, når vi kigger ud? Ikke ret meget mere ... Derfor sender Magasinet Liv dig og din mand, kæreste, veninde eller datter i biografen, hvor I skal se filmen ‘Burnt’, der har sprøde 40+ personligheder som (lækre) Bradley Cooper, Uma Thurman og Emma Thompson på rollelisten. ‘Burnt’ premiere 10. december 2015.

Om ‘Burnt’:
Gastronomisk rockstar i Paris, to Michelin-stjerner på CV’et og alt hvad hjertet begærede af sprut, damer og divanykker. Adam Jones (Bradley Cooper) nød smages af succes for en kort stund men brændte hurtigt ud. Nu vil han starte forfra og erobre den tredje og sjældne Michelin-stjerne i London. For at nå det ultimative topniveau skal Adam undgå fortidens fælder og håndplukke de bedste og mest kompromisløse kokke, der er villige til at ofre alt for at skabe verdens bedste restaurant. Og da den smukke og talentfulde kok, Helene (Sienna Miller, kommer på holdet, står Adam pludselig med en kvinde, der ikke bare matcher ham på både ambitioner og evener, men som også tør give hans arrogance og ego et velfortjent modspil.

‘Burnt’ er en cool og charmerende film om passion for mad, kærlighed mellem to ambitiøse mennesker og gaven i at få en chance til.

Udover biografbilletter kan du også vinde det flotte kværnsæt fra Le Creuset, der er officiel sponsor af filmen. Kværnsættet står superflot i det moderne køkken.


Det kan du vinde
10 heldige kan vinde 2 biografbilletter til filmen ‘Burnt’ til en værdi af 75 kroner + et kværnsæt fra Le Creuset til en værdi af 499 kroner. Total værdi: 6.490 kroner.

Sådan gør du
For at deltage i konkurrencen skal du blot svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Konkurrencen løber til og med 16. december 2015, og vinderne offentliggøres her. Præmien kan ikke ombyttes til andre varer eller kontanter.


Hvem spiller rollen som Adam Jones i filmen ‘Burnt’?


Dine oplysninger

ja
nej

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Seneste