Vind biografbilletter til det storslåede drama Victoria & Abdul

Det er en sand historie om den engelske dronning Victoria og hendes forunderlige venskab med den unge Abdul – og du kan vinde billetter.

6. november 2017 af Redaktionen

Vind biografbilletter til Victoria & Abdul, og hiv din veninde eller mand med i biografen! Det historiske drama er baseret på en sand historie om et venskab, som blev slettet fra historien og senere genopdaget gennem glemte optegnelser. 

Mod slutningen af sit styre af det udstrakte britiske imperium oplever dronning Victoria overraskende et nyt venskab med den indiske kontorist Abdul. Abdul er kommet til London for at overrække en ceremoniel mønt i anledning af dronningens 50-års regeringsjubilæum, og til alle overraskelse viser hun interesse for den unge mand. Trods omgivelsernes modvilje og sabotage skaber de en alliance med loyalitet over for hinanden, som giver dronningen mulighed for at se verden med nye øjne. Stephen Frears har skabt et smukt, menneskeligt drama af denne sande historie, som har været glemt – eller snarere gemt – i over 100 år, men som nu er kommet for en dag via dronningens egne notesbøger ... på urdu!

Judi Dench gentager sin stjernerolle som den aldrende dronning (hun spillede også Victoria i Mrs. Brown i 1997), Ali Azal som den unge Abdul og Eddie Izzard som den utålmodige kronprins, Bertie.

Premieredato: 2. november

Det kan du vinde

5 heldige vindere får hver 2 biografbilletter samt lækker chokolade fra Anthon Berg.

Præmien har en værdi af 230 kroner og kan ikke ombyttes til kontanter. Total værdi 1.150 kroner. Du kan deltage i konkurrencen til og med torsdag 9. november, klokken 14. Vinderne kontaktes direkte og offentliggøres her.

Sådan gør du

For at deltage i konkurrencen skal du svare rigtigt på det nedenstående spørgsmål, og så er du automatisk med i konkurrencen.


Hvem spiller rollen som dronning Victoria?


Dine oplysninger

ja
nej

Ja tak, jeg vil gerne modtage Magasinet Livs nyhedsbrev med spændende artikler og markedsføring om Magasinet Liv via e-mail.Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld linket. Læs mere


Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Seneste