Vind bio-billetter til filmen Kvinden i guld

Så er der en superspændende film og en bog på højkant til 10 af jer - deltag i konkurrencen her!

10. oktober 2015 af Jane Hansen

Vil du gerne en tur i biffen og se dramaet ‘Kvinden i guld’? Så se med her, hvor Magasinet Liv udlodder 10 x 2 fribilletter til filmen med blandt andre Helen Mirren, Ryan Renolds og Katie Holmes på rollelisten + 10 bøger af samme navn.

Filmen ‘Kvinden i guld’ er baseret på den sande historie om Maria Altmann (Helen Mirren) og hendes kamp for at genvinde sit retmæssige arv og sin jødiske families ære. 60 år efter Maria flygtede til USA, rejser hun ud for at hente de kunstskatte hjem, som nazisterne stjaler fra familien, heriblandt Gustav Klimts berømte maleri ‘Portræt af Adele Bloch-Bauer I’. Sammen med den unge men handlekraftige advokat, Randy Schoenberg (Ryan Reynolds), starter Maria en sensationel juridisk kamp, der bringer dem helt ind i magtcentret af de østrigske etablissement og til USA’s højesteret. Det bliver en rejse, der tvinger alle til at se fortidens ubekvemme sandheder i øjnene.

Læs Magasinet Livs anmeldelse af filmen ‘Kvinden i guld’

Se trailer for filmen her:

Filmen har premiere 29. oktober 2015 og er basereret på bogen af samme navn.


Det kan du vinde
10 heldige vinder 2 billetter til filmen ‘Kvinden i guld’ + bogen af samme navn af Anne-Marie O’Connor. Hver præmie har en værdi af 384 kroner. Total værdi 3.840 kroner.


Sådan gør du
For at deltage i konkurrencen skal du blot svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Konkurrencen løber til og med 28. oktober 2015, og vinderne offentliggøres her. Præmien kan ikke ombyttes til andre varer eller kontanter.


Hvilke tre skuespillere er blandt andre på rollelisten?


Dine oplysninger

ja
nej

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Seneste