Vind billetter til The Program – en film om Lance Armstrong

En irsk journalist er sikker på, at Armstrongs præstationer under Tour de France er drevet af doping, og jagten på fældende beviser går i gang. Vind biografbilletter til filmen her.

26. oktober 2015 af Jane Hansen

Efter en hård kamp mod kræft vendte Lance Armstrong (Ben Foster) i 1999 tilbage til cykelsporten. Han var mere fokuseret end nogensinde, og målet var at vinde Tour de France. Med hjælp fra den italienske læge Michele Ferrari (Guillaume Canet) og sportsdirektør Johan Bruyneel udviklede han det mest sofistikerede dopingprogram i cykelhistorien. Et dopingprogram der gjorde det muligt for Armstrong og hans hold at dominere cykelsporten og vinde Tour de France syv gange. Undervejs var der få, der stillede spørgsmål til Armstrongs dominans, men en af dem var Sunday Times journalisten David Walsh (Chris O'Dowd), der havde svært ved at tro, at ”verdens bedste cykelrytter” var ren. Walshs kamp for at afsløre Armstrong var tæt på at kost ham jobbet, og Walsh blev udstødt fra cykelmiljøet. Det kostede Sunday Times millioner af kroner i sagsomkostninger, men det lykkedes til sidst Walsh at afsløre den utrolige sandhed om en af de største bedrag i nyere tid. 

Se trailer for The Program her:

Det kan du vinde
5 heldige vinder 2 billetter til filmen ‘The Program’, som har premiere 23. november 2015. Hver billet har en værdi af 115 kroner. Total værdi: 1.150 kroner.

Sådan gør du
For at deltage i konkurrencen skal du blot svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Konkurrencen løber til og med 23. november 2015. Vinderne offentliggøres her. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer.


Hvornår har filmen ‘The Program’ premiere?


Dine oplysninger

ja
nej

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Seneste