Vind billetter til Lars Hjortshøjs show ‘Omvendt’

Der skal skriges og klaskes på lårene af grin, når Lars Hjortshøj atter er på scenen med sit nye standup-show ‘Omvendt’.

7. august 2015 af Jane Hansen

I september er Lars Hjortshøj tilbage på scenen med et klassisk standup-show. ‘Omvendt’ hedder showet, og han er klar til at give dig sit bud på, hvad der er op og ned i den ellers så komplicerede tilværelse.

Til Magasinet Liv har han fortalt om showets titel: “Det er et udtryk for, hvordan jeg ser verden. Jeg nærmer mig slutningen af 40’erne. Mænd på den alder kan godt være lidt kategoriske og bedrevidende. Det har ligesom prøvet det hele, smagt det hele og været alle steder. Det, syntes jeg, var et lidt belastende træk hos både mig selv og mine jævnaldrende. At blive omvendt dækker derfor over, at jeg ikke vil være en af de der midaldrende mænd, som føler sig så meget klogere med alderen. Jeg vil holde fast i, at der stadig er mange ting, der undrer mig. Som jeg er nysgerrig på, og som jeg bestemt ikke ved noget om.”

Læs også: Læs hele interviewet med Lars Hjortshøj her

DET KAN DU VINDE
Tag manden eller veninden under armen til en sjov og hyggelig aften, når Magasinet Liv udlodder 2 x 2 billetter til Lars Hjortshøjs show i enten København eller Aarhus. Skriv blot i c/o-feltet nedenfor, om du vil have billetter til showet i Aarhus eller København. Billetterne har en værdi af 310 kroner. Total værdi: 1.240 kroner.

SÅDAN GØR DU
For at deltage i konkurrencen skal du blot svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Konkurrencen løber til og med 30. august 2015, og vinderne offentliggøres her. Præmien kan ikke ombyttes til andre varer eller kontanter.


Hvad er titlen på Lars Hjorthøjs show?


Dine oplysninger

ja
nej

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Seneste