Vind billetter til filmen Sommeren ‘92

Genoplev sommeren 1992, hvor Danmark vandt Europamesterskabet i fodbold, når Magasinet Liv sender 10 af jer i biffen for at se ‘Sommeren ‘92’.

20. august 2015 af Jane Lyhne Hansen

Du husker helt sikkert den lune sommeraften i juni 1992, hvor hele Danmark blev forvandlet fra at være en spændt nation til et land i jubel, da John Faxe Jensen og Kim Vilfort hver skød en bold i kassen mod tyskerne og dermed sikrede EM-sejren til Danmark - og dermed skev danmarkshistorie!

Nu kan du genopleve sommeren 1992 igen. Eller i hvert fald noget der minder om det, for netop den sommer er ret enestående, ikke?

Dramakomedien ‘Sommeren ‘92’ tager dig 23 år tilbage i tiden og lader dig genopleve, når landstræner Richard Møller Nielsen kæmper en ulige kamp med et splittet hold, der nægter at spille efter hans taktik. Ingen forstår, hvad han vil, hverken spillerne eller pressen – kun hans kone Jonna forstår ham. Han er Danmarks mest udskældte mand, og det ser sort ud. Men i sommeren ’92 får Richard en uventet chance, og pludselig er holdet på vej til EM i Sverige. Med i bagagen følger de interne konflikter, uenighederne og de personlige udfordringer, men Richard er overbevist om, at de sammen kan gøre det umulige. ‘Sommeren ’92’ er en film om en mand, der mod alle odds samler et hold og en nation.


LÆS OGSÅ: Læs Magasinet Livs anmeldelse af filmen her!


Se trailer for ‘Sommeren ‘92’ her:

Det kan du vinde
5 heldige vinder 2 billetter til filmen ‘Sommeren ‘92’. Hver billet har en værdi af 115 kroner. Total værdi: 1.150 kroner.

Sådan gør du
For at deltage i konkurrencen skal du blot svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Konkurrencen løber til og med 30. august 2015. Vinderen offentliggøres herPræmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer.


Hvad hed den daværende landstræner?


Dine oplysninger

ja
nej

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Seneste