Vind billetter til filmen 'Lyset i Havet'

Tag din veninde under armen, for nu udlodder vi 10 x 2 billetter til det stjernespækkede drama 'Lyset i Havet'

Handling: Lyset i Havet er baseret på M. L. Stedmans bestseller-roman af samme titel og stiller et ganske særligt moralsk dilemma op for os: Hvor langt vil et elskende par gå for at opfylde deres drømme? 

Filmen udspiller sig på en øde australsk ø i årene efter 1. Verdenskrig, hvor en fyrpasser og hans kone forbliver barnløse efter en tragisk abort. Men en dag konfronteres de med deres livs største moralske dilemma, da en lille båd med liget af en mand – og et levende, to måneder gammelt spædbarn – skyller i land. 

Da de beslutter sig for at beholde barnet og opfostre det som deres eget, får deres valg altødelæggende konsekvenser for samtlige involverede ...

Medvirkende: Michael Fassbender, Alicia Vikander, Rachel Weisz, Bryan Brown m.fl.

Instruktør: Derek Cianfrance

Premiere: 8. september 2016

Vi udlodder 10 x 2 billetter til filmen. Det eneste du skal gøre for at deltage er at svare på spørgsmålet herunder inden 16. september 2016. Vinderne får direkte besked og offentliggøres på Magasinetliv.dk.  


Hvem spiller den mandlige hovedrolle


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til Magasinet Liv's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Seneste