Vind 3 måneders forbrug af Imedeens hudplejetabletter

Vind den direkte vej til en fastere hud!

10. november 2016 af Redaktionen

Okay, jeg er med på, at min hud ikke er 25 længere, men jeg synes altså, den har set bedre ud. Eller burde se bedre ud. Men jeg har jo lige føjet serum til, så … 

Du kan også prøve noget andet. Du kan prøve at bruge Imedeens Time Perfection-hudplejetabletter i minimum 12 uger. Imedeen er nemlig hudpleje i tabletform og et supplement til den daglige skønhedsrutine. Og sådan et 12-ugers forløb kan 10 af jer vinde denne måned!

Cremer og lotions virker i hudens øverste lag, epidermis. Længere nede under overfladen, i dermis, finder du hudens byggesten: Kollagen og elastin. Det er i dette lag, at hudens ældning starter – og det er her Imedeens hudplejetabletter virker.

Imedeens Time Perfection-hudplejetabletter er formuleret med det eksklusive Marine Complex – rigt på proteiner og polysakkarider, som minder om dem, der naturligt findes i huden. Ved dagligt indtag af tabletterne får du nøje udvalgte næringsstoffer, der støtter din hud indefra, hvilket resulterer i en smuk hud med mindre synlige rynker og forbedret tæthed og fasthed – og ikke bare i ansigtet, men over hele kroppen.

10 læsere vinder:

3 måneders forbrug af Imedeen Time Perfection til en værdi a 1.347 kr.

Total værdi: 13.470 kr.

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter, og du kan læse konkurrencevilkårene her.

Sådan gør du:

Svar på spørgsmålet herunder senest 14. december 2016. og du deltager automatisk i konkurrencen.  


Hvad er Imedeen?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til Magasinet Liv's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Seneste