Vind en personlig chokoladejulekalender fra CEWE med dit eget foto

Konkurrence: Bliv klar til jul med en personlig chokoladejulekalender fra CEWE

Med en personlig chokoladejulekalender fra CEWE kommer dagene indtil juleaften til at flyve afsted

8. november 2016 af Redaktionen

Vind en personlig chokoladejulekalender fra CEWE med dit eget foto og chokolader fra Kinder®

Ingen december uden en chokoladejulekalender, der kan hjælpe dig med at tælle dagene indtil juleaften. Et smukt billede af dig og din bedste veninde fra en hyggelig cafédag eller et hyggeligt billede af dig og din familie foran pejsen fra årets vinterferie. CEWEs chokoladejulekalendere med chokolade fra Kinder® smager ikke kun godt, de er også dekorative. Dit yndlingsfoto pynter kalenderen, så den er fryd for øjet og en fornøjelse for ganen på én og samme tid. Derfor er chokoladekalenderen også en oplagt gave at glæde din bedste veninde, din kæreste eller din familie med.

Du har nu muligheden for at vinde en af disse lækre chokoladejulekalendere til en værdi af 169 kr. Det eneste, du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtigt på spørgsmålet her på siden. Vi trækker lod blandt alle de rigtige svar og finder to heldige vindere. 

Husk at det er ganske enkelt at bestille en chokoladejulekalender fra CEWE: Du skal blot finde dit yndlingsfoto, uploade det på cewe.dk og bestille kalenderen inden den 25. november, så den kan nå at komme frem inden 1. december.

Vi skal have dit svar senest 15. november 2016. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Vinderne får direkte besked.


Hvilken af følgende tre ting skal du bruge, når du designer din CEWE chokoladekalender?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til Magasinet Liv's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Seneste