Magasinet Liv
© Ditte Capion

Skal du være vores nye praktikant på Magasinetliv.dk?

Brænder du for kommunikation, journalistik, sociale og digitale medier? Og er du vild med at skrive? Så er du landet det helt rigtige sted!

14. september 2017 af Redaktionen

Drømmer du om en fremtid i den digitale mediebranche? Brænder du for kommunikation, journalistik, sociale og digitale medier? Og er du vild med at skrive? Så er du landet det helt rigtige sted!

Du får dine egne ansvarsområder, og dit arbejde vil spænde fra at skrive artikler til forskellige målgrupper, foretage interviews og lave shoppinggallerier til at arbejde med Photoshop, videoproduktion, deltage i redaktionsmøder og meget, meget mere.

Om dig

Du brænder for digitale medier og kommunikation, og du mestrer derfor både grammatik og sætningskonstruktion. Du er vild med livsstilsjournalistik og klar på udfordringen med at formidle til forskellige målgrupper.

Du har et godt kendskab til Photoshop og interesserer dig for sociale medier. Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har erfaring med CMS-systemer.

Du trives i en afvekslende hverdag, hvor tempoet er meget højt, og du forstår at holde mange bolde i luften – også når der er travlt. Vi lever af gode ideer, og derfor er det også vigtigt, at du har masser af dem.

Til gengæld tilbyder vi et sjovt, spændende og lærerigt praktikophold, hvor du vil få stor praktisk erfaring, gode udviklingsmuligheder samt løbende sparring.

Søg stillingen

Lyder det som noget for dig, så send CV og ansøgning med tre artikelideer til digital redaktør May Kjærsgaard på mayk@benjamin.dk.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt.

Praktikstillingen strækker sig over fem til seks måneder, er ulønnet og skal være en del af dit uddannelsesforløb. Praktikstillingen omfatter 25-37 timer om ugen alt efter skolegang og fritidsarbejde, og arbejdspladsen ligger på Frederiksberg. Vi søger både praktikanter til start i januar og februar 2018.

Måske er du interesseret i ...

Seneste