Tørre hænder råber efter hjælp
© iStock

Vink farvel til tørre hænder

Hænderne bliver udsat for sol, vind og opvask, og kan hurtigt komme til at se tørre og ældede ud. Kig med her og se, hvordan du kommer den tørre hud til livs med et par få lette tips og tricks

7. december 2015 af Mette Bundgaard

Vink farvel til tørre hænder

Det gør en kæmpe forskel, når hænderne føles bløde. Og ser bløde ud! Kulde, vind, opvask og frostgrader - det hele kan ses på hænderne, som hurtigt kommer til at se udtørrede og ældede ud, hvis de ikke bliver taget kærligt hånd om.

Heldigvis er det ikke svært at gøre noget.

Håndcreme
© iStock

Grundregel: Smør hænderne ind i god en creme

Smør hænderne ind i en god og nærende anti-age-håndcreme flere gange dagligt og især om aftenen, inden du går i seng, så cremen har tid til at virke.

Anti-age håndcremen fra Origins udglatter fine linjer og både plejer og beroliger med æteriske olier.

Plantscription anti-aging hand cream, Origins hos Matas.dk 240 kr.

 

 

Forstørrelsesglas og hånd
© iStock

SOS-regel 1: Skrub tør hud væk

Er huden på hænderne ekstra tør og ru, så giv dem en omgang med en skrubbecreme, gerne med olie, der grundigt masseres på hænder og negle. Skyl af med vand. Det fjerner de døde hudceller samtidig med at pleje, blødgøre og fugte.

Prøv for eksempel mandelskrubben fra Cnd, der består af fine mineralsalte, sukker og jojobaperler, der blidt eksfolierer huden på hænderne, mens mandelolie og sheasmør plejer i dybden

Spa manicure almond moisture scrub, CND hos Stylebox.dk, 129 kr.

Kvinde smører håndcreme
© iStock

SOS-regel 2: Intensiv kur

Vil du give hænderne en ekstra kur, kan du komme et tykt lag nærende håndcreme på, stikke dem i et par bomuldshandsker og sove med dem på. Det virker!

Prøv for eksempel disse handsker fra Sensai, der er intet mindre end en mirakelkur, for ru og tørre hænder. Smør dine hænder ind i et fedt lag håndcreme, kom handskerne på og lad dem sidde natten over. Handskernes specielle keramiske tråde intensiverer effekten af håndcremen.

Cellular perfomance treatment gloves, Sensai hos Matas.dk 145 kr.

 

Måske er du interesseret i ...

Seneste