© Pinterest

Sådan skaber du det perfekte hyggehjørne i dit hjem

Fra de små detaljer til de store løsninger. Find inspiration til det helt perfekte hyggehjørne hjemme hos dig

1. september 2016 af Redaktionen

Der er ikke noget som at få tiden til at gå med lidt boligindretning – og dertilhørende boligshopping. Man bliver jo træt af at kigge på det samme hver dag. 

Derfor ser vi lidt nærmere på de ofte uudnyttede hjørner i hjemmet, der kan blive til dit næste favoritsted. Måske er det her, du skal fordybe dig i dit nyeste bogindkøb, lade dine planter gro og være til smukt skue eller måske har du bare mere brug for et hjemmekontor. 

Se med herunder, hvor vi har samlet lidt inspiration. 

Daybed

Brug en daybed med puder og tæpper til at skabe den rette stemning, og sæt så prikken over i'et ved for eksempel at finde en ældre trækasse med et stilleben ovenpå. You get the point. 

Minimalisme

Er du minimalistisk, så hold farvetonerne i dit hyggehjørne neutrale som her, hvor alt er holdt i hvid og lys brun. Det skaber sammenhæng og ro.

Floralt

Den største forskel udgøres nogle gange af en stor blomst midt i rummet, der får hjørnet til at syne pompøst. 

Hammock

Har du pladsen til det, så hæng kroge i loftet til en sej hængekøje – du kan altid pille den ned, når du ikke bruger den.

Jeg går lige i kontoret

I stedet for at kunne slænge dig i hjemmets hjørne, har du måske mere brug for en (hyggelig) arbejdsplads. Vi er vilde med denne løsning, der er let at gøre efter med et genbrugsskrivebord, grønne planter og plakater. Skal du smide en investering efter dette look, så gå efter læderstolen.  

Blush

Sæsonens helt store farve til hjemmet har været blush. Og nogle gange er det eneste, du behøver, en pink detalje. Mal for eksempel dine vægge i et hjørne af hjemmet som her.

Grønne fingre

Det kan også være, at du tænker, at der slet ikke behøver at være plads til dig selv i det hjørne – måske skal du bare have noget pænt at kigge på? 

Jeg er da ligeglad (på en måde)

Nogle gange skabes det perfekte hyggehjørne bare af at se lidt uperfekt ud. Så lad tæppet hænge halvt nede på gulvet og lad være med at rette bogstakken helt ind. Det skal ligne, at du bruger det. 

Du vil (garanteret) også kunne lide