Abo-tilbud til Magasinet Liv
Læs mere om tilbuddet herunder. © Bonniershop | Magasinet Liv

Få en skål fra Royal Copenhagen sammen med 5 numre af Magasinet Liv

Lige nu får du en fin skål fra Royal Copenhagen, når du køber 5 numre af Magasinet Liv. Og slår du til med det samme, så sparer du 379 kroner! Det lyder ikke dårligt. Vel?

9. juli 2019 af Redaktionen

Smukt porcelæn kan man aldrig få for meget af. I hvert fald ikke hvis du spørger os. Derfor får du lige nu endnu en skål til samlingen, når du køber fem numre af Magasinet Liv. 

Royal Copenhagen skål

Med Elements er der foretaget et dyk ned i Royal Copenhagens skattekiste for at skabe et nyt design, der kan udtrykke en mere moderne livsstil.

Louise Campbell står bag det banebrydende design, hvor hun har lånt den elegante perlekant fra Flora Danica og Musselmalet Halvblonde, ligesom Musselmalet Riflet også har lånt riflerne ud til lejligheden. 

Denne overraskende brug af de klassiske elementer fra Royal Copenhagen på det helt hvide porcelænsstel giver hver del et sofistikeret, men også karakteristisk udtryk.

Brug Hvid Elements alene eller som basis-stel, og kombiner det med Multifarvet Elements og Blå Elements for at skabe et unikt udtryk.

Skålens specifikationer

  • Størrelse: 18 cm 
  • Rumindhold: 78 cl.

Din pris 

Lige nu får du 5 numre af Magasinet Liv sammen med en Royal Copenhagen skål for kun 199 kroner + porto og ekspedition. Du sparer 379 kroner! Du finder tilbuddet her. 

Skål fra Royal Copenhagen
© Bonniershop | Royal Copenhagen
Skål fra Royal Copenhagen
© Bonniershop | Royal Copenhagen

Hvorfor skal jeg abonnere på Magasinet Liv?

Magasinet Liv tager udgangspunkt i hverdagens muligheder og udfordringer på den ærligste og mest personlige måde, leverer brugbare guides og viser dig de seneste tendenser inden for mode, skønhed, bolig og mad. Alt sammen til dig, der er fyldt 40.

Wype gør det muligt at læse dit favoritmagasin – når og hvor du vil

Du kan nu læse Magasinet Liv som e-magasin i den nye Wype app. Se videoen nedenfor og bliv klogere på, hvordan du får adgang til Magasinet Liv og en lang række andre spændende magasiner på din telefon, din tablet og på Wype.dk.

Hvis du har printabonnement på Magasinet Liv har du adgang til dit magasin på din tablet, din telefon eller på Wype.dk. HELT GRATIS.

Det eneste du skal gøre er at downloade app’en fra App Store eller Google Play og logge ind med dit abonnementsnummer. Hvis du er printabonnent, kan du oven i købet få adgang til en bred vifte af andre spændende magasiner for kun 29 kr. om måneden. Første måned er endda gratis og uden binding.

Hvis du ikke har et printabonnement kan du for 99 kr. om måneden få adgang til Magasinet Liv og alle vores andre magasiner. Første måned er gratis og uden binding.

Læs mere om Wype her.Måske er du interesseret i...

Seneste