Seng: Original Box fra Auping med optimal sovekomfort. Hovedgærdet findes i fire forskellige designs samt et væld af tekstiler og farver. Det kan udvides med 10 cm. bredde på begge sider for et mere eksklusivt udseende // Sengetøj: Flax fra Auping med button-down system og lynlås. Fås i 140X200 eller 140X220 cm. 

© Foto: Thomas Dahl. Styling: Benjamin Native Studio

3 sunde grunde til, at du skal udskifte din seng

Er du typen, der først får en ny seng, hvis den gamle er ved at falde fra hinanden, eller du står overfor en flytning? Begge scenarier er selvfølgelig helt legitime og oplagte, men lad være med at vente på dem, hvis du ønsker at forebygge søvnproblemer her og nu.

27. august 2018 af Foto: Thomas Dahl. Styling: Benjamin Native Studio

Din seng er det allervigtigste møbel i din bolig, for du tilbringer en tredjedel af livet i den. Med en god seng, der passer til dig (og den, som du elsker), kan du desuden undgå at være blandt den million danskere, som ifølge Aupings søvnundersøgelser sover så dårligt om natten, at det går ud over livskvaliteten. 

Læs derfor videre her, hvor Magasinet Liv guider dig til, hvordan du undgår søvnproblemer med en ny seng:

1. Forebyg smerter

Mange danskere sover i den forkerte seng uden at vide det, hvilket kan give (eller forværre) hovedpine samt ryg- og nakkeproblemer. Her gør sengerammen og den rigtige madras en positiv forskel. Spørg din læge eller fysioterapeut, hvad der vil være et godt match til dig i forhold til fasthed, støtte og komfort. Eller prøv Better Days appen fra Auping, som hjælper med af afdække dine søvnproblemer. Tag resultaterne med til din nærmeste Auping-forhandler, som vil hjælpe dig med at finde den sammensætning, der passer til dine søvnmønstre, personlige behov og præferencer, så du altid har en optimal fordeling af kropsvægten, nat efter nat – uanset din sovestilling.

Tip! Få færre søvnproblemer med den rette seng. Se mere på Auping.dk.

Tip! Behageligt sengetøj i højeste kvalitet kan også være med til at forebygge søvnproblemer. Seng: Original Box fra Auping med hovedgærde // Sengetøj: Flax fra Auping af 100% bomuldssatin, som giver en blød overflade. Fås med button-down system og lynlås i 140X200 eller 140X220 cm // Bord: Design By Us // Spejl og tæppe: Reflections // Bog: Taschen // Vase: privateje // Vægmaling: REN

© Foto: Thomas Dahl. Styling: Benjamin Native Studio

2. Mindsk snorkelyde og hævelser i benene

Hvis du er forkølet, lider af pollenallergi eller har en partner med tendens til snorken, kan en elevationsseng være løsningen. Ved at få løftet hovedet en anelse, kan man nemlig opnå en friere vejrtrækning og slippe for søvnproblemer. Ved at lejre benene højt, når du hviler dig, kan du desuden reducere ophobet væske i dem. Hvis du vælger en Auping Original Box med tre motorer, kan du justere rygdelen, nakkestøtten og fodenden fleksibelt. Den fås både som enkelt- og dobbeltseng og er delbar, så hver side kan skræddersys til dine og din sengepartners individuelle behov.

3. Få færre gener fra hedeture

Et typisk tegn på overgangsalderen er pludselig hedeture, der også kan ramme om natten, hvor du kan vågne op gennemblødt af sved, eller fordi du konstant må tage dynen af og på for at regulere varmen. Med en Auping Original Box med spiralnetbund er du garanteret ventilation, så du kan reducere søvnproblemerne. Derudover kan du opnå en mere uforstyrret søvn med en sengeløsning uden materialer. Auping er kendt for at være Cradle To Cradle™ certificeret, hvilket er en af verdens højeste standarder indenfor bæredygtighed og materialesundhed. Alle produkter fra Auping er desuden fri for kemikalier og andre kræftfremkaldende stoffer.

Tip! Vil du gerne vide mere om, hvad du kan få ud af at udskifte din seng? Se mere på Auping.dk.

I SENG MED LIV:

Se videoen herunder med Ibi Makienok, som bliver interviewet af Livs journalist i en smuk Skin Essential-seng fra Auping

Måske er du interesseret i ...

Seneste