© iStock

Det gør desserter ved os

Der er julelys i øjnene, når de søde sager serveres!

28. oktober 2016 af Jane Hansen

Når sneen daler blidt udenfor og kulden bider de mørke vinteraftner, kan du med fordel forkæle dig selv med is og søde sager. En undersøgelse lavet af Carte d'Or viser nemlig, at mere end hver anden dansker (64 procent) bliver glad af at spise dessert, og vi gør det med velbehag, for samme undersøgelse viser nemlig, at hver tredje dansker aldrig fortryder desserten.

Glæden ved dessert

Hvad er det så egentlig ved desserten, som gør danskerne så glade? Kogebogsforfatter, madblogger og –skribent bag ‘Copenhagen Cakes’ Cecilia Fahlström fortæller om sin glæde ved dessert:

“At servere en dessert er altid en kæmpe fornøjelse. Der er en ubeskrivelig fornemmelse at se julelysene i gæsternes øjne, når desserten bæres ind på bordet og forventningens glæde indfries. Der er selvfølgelig også hele aspektet ved indtagelse og nydelse af desserten. Det kan være afslutningen på en god middag, eller blot den lækre dessert til en god kop eftermiddagskaffe. Uanset hvad er det ren selvforkælelse.”

Se den vildeste kage nogensinde

Se det store udvalg af desserter her på Magasinetliv.dk, og lav den dessert, der frister allermest, og ny den.

Måske er du interesseret i ...

Seneste