Det nye nummer af Liv

Efterår! Hvis du fryser lidt, foreslår vi, at du forærer dig selv en time-out i sofaen med en kop varm te ... og det nye Liv

13. oktober 2011 af Redaktionen

 

Vi har fundet dine drømmejeans - og de sidder perfekt!
For rund, for flad, for lang? For gammel? Aldrig! Jeans er og bliver cool og ultra-anvendelige. Og så former de og holder det hele på plads. Zofia Alberts (47) på billedet har fx en timeglas-figur, som bliver ekstra smuk med jeans i kraftigt demin og med god længde. Se flere tips til forskellige kropsformer i det nye magasin, der er på gaden nu. (Foto: Jakob Kirk)

 

Tag ordet - og bliv hørt!
Brænder du tit inde med dine meninger? Eller kommer de bare ikke ud på den rigtige måde - hvis de altså ikke bliver misforstået? Bliv klogere på, hvordan du kan blive hørt, set og forstået som den, du er.

 

Interview med Camilla Gohs Miehe-Renard: “Jeg kunne ikke klare min egen lykke”
Medvind er godt, ikke sandt? Men kan du forestille dig at have så meget af den, at du ikke når at reflektere over, hvad der sker? Det oplevede Camilla Miehe-Renard(46), som i årevis glemte sig selv: “Intet tvang mig til at stoppe op, kigge indad og se, hvordan mit sjæleliv havde det. Det havde det ad helvede til!” (Foto: Jakob Kirk)

 

Livs store sundhedsserie: 9 veje til mindre stress
Lidt stress er faktisk godt, men meget stress er katastrofalt for din sundhed. Mød Elise Starke på 43, der har lært at sætte grænser på den hårde måde - og få eksperternes råd til at undgå kronisk stress.


Kan du blive mor som 66-årig?
"Det kommer til at ske,” siger fremtidsforsker Liselotte Lyngsø, der beskriver det at få børn efter de 40 år som en luksus. Og den fantastiske luksus har Kristine Foss (42) og Heidi Øhlers (43) foræret sig selv - på hver deres måde.“Vi havde lige fået friheden igen,” siger Heidi Øhlers (43), da hun besluttede sig for at give sine to store børn på dengang 17 og 13 år en lillebror. Læs om dem i Livs tema.

 

40+ verden rundt
Single i Mexico, rocksanger i USA, lærer i Kina... Vi har talt med otte vidt forskellige kvinder fra vidt forskellige dele af verden. Hvordan er det at være 40+?


Klik her og smugkig i det nye magasin

 

Måske er du interesseret i ...

Seneste