Stem på Liv Model 2015 og vind lækre præmier

Magasinet Livs modelkonkurrence er i fuld gang, og vi skal have fundet de seks vindere – stem på din favorit, og deltag i konkurrencen om fede præmier her.

11. april 2015 af Redaktionen

KONKURRENCEN ER AFSLUTTET!

Der er de seneste måneder rullet et hav af mails ind fra jer skønne kvinder, og hvor er det fantastisk. Nu har vi set alle billederne igennem, og de 20 kvinder, der er gået videre til finalen, er nu udvalgt.

Nu er det op til jer: Hvem skal vinde konkurrencen om en dag i forkælelsens tegn?

De seks Liv Model-vindere får lov at opleve en fotoskydning af en modeserie til Magasinet Liv inklusive hår og makeup af Magasinet Livs skønhedsredaktør og styling af Magasinet Livs moderedaktør, middag med Magasinet Livs redaktion og selvfølgelig overnatning på eget hotelværelse.

Derudover vil de seks vindere blive forkælet med en masse lækre produkter:

  • Et 4 måneders forbrug af Imedeen Time Perfection til en værdi af 1.598 kroner.
  • Fede bukser fra LauRie til en værdi af 799 kroner.
  • Et eksklusivt ur fra Certina til en værdi af 4.150 kr.
  • En goodiebag med lækre og effektive Eucerin-cremer og -renseprodukter til en værdi af 1.200 kroner.

Det hele kommer til at foregå på hotel The Square i hjertet af København, og vinderne får også fornøjelsen af at køre i den spritnye Ford C-Max i en uge.

LÆS OGSÅ: Se, hvordan det gik til Liv Model 2014.

 

DET KAN DU VINDE:
Nu skal de seks vindere udvælges – og når du afgiver din stemme, deltager du samtidig i konkurrencen om et fedt ur fra Certina til en værdi af 4.150 kroner, og fem heldige kan også vinde en serie af anti-age-hudpleje fra Eucerin. Serien består af en dagcreme, natcreme, serum og øjencreme. Sættet har en værdi af 875 kroner og den samlede værdi er 4.375 kroner.

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer.


SÅDAN GØR DU:
For at deltage i konkurrencen om et Certina ur eller anti-age-hudpleje fra Eucerin, skal du blot afgive din stemme lige her: Stem på Liv Model 2015.

Konkurrencen løber til og med 3. august 2015, og vinderne offentliggøres her.

Måske er du interesseret i ...

Seneste