Liv Model
© Thomas Dahl

Er du vores næste Liv Model?

Det ved vi, at du er! Du er smuk, og du er modig, og derfor vil vi så gerne have dig i vores hænder en hel dag, hvor vi skyder de flotteste billeder af dig

15. marts 2018 af Redaktionen

Kryds lige lørdag 1. september 2018 af i din kalender. Der kan det nemlig være, du skal på forsiden af Magasinet Liv!

Hvis du bliver en af de 5 vindere af Liv Model 2018, er det netop blandt andet det, du vinder. En forside af Magasinet Liv sammen med de andre vindere samt den vildeste forkælelsesdag.

Hvor du først tjekker ind på Hotel Kong Arthur midt i København, som vil sørge for ypperlig forplejning dagen og aftenen lang. Hvor du vil få lagt makeup og sat hår af vores eksperter, hvor du vil blive stylet til en modeserie i Magasinet Liv plus forsiden samme med de andre vindere. Hvor vi vil fejre dig og jer til den skønneste middag. Og hvor du til sidst kan krybe til køjs i den bløde seng på dit eget hotelværelse, lige kaste et blik mere på din propfyldte goodiebag, indtil der er morgenmad igen, og du tager hjem, fuldt opladet.

For vi garanterer, at du får en dag, du aldrig glemmer. Som handler om dig. Som hylder dit mod og din skønhed! 

SÅDAN GØR DU:

Vi skal bruge 2 nye, vellignende og skarpe fotos af dig. Mindst et portræt og en helfigur. Plus: Din adresse, din alder, dit telefonnummer, din højde, dine tøjstørrelser og din skostørrelse. Det hele sender du ind til os via vores indstillingmodul.

KLIK HER OG INDSTIL DIG TIL LIV MODEL 2018

Du kan nemt og bekvemt uoloader dine fotos og dine oplysninger senest 6. juni 2018. Magasinet Livs redaktion og vores fotograf vil over de kommende måneder se alle billeder igennem. Til sidst finder vi 20 finalister, som går videre til afstemning på vores hjemmeside. Og endelig kåres de 5 vindere!

Du kan sagtens deltage i konkurrencen, selv om du tidligere har været læsermodel i Magasinet Liv eller har meldt dig til konkurrencen uden at vinde. 

Et hav af lækre præmier

Herunder kan du læse mere om alle de lækre præmier, du vinder som Liv Model 2018. Vi garanterer, at det bliver en regn af gaver! 

© LUKSUS OPHOLD PÅ HOTEL KONG ARTHUR

LUKSUS OPHOLD PÅ HOTEL KONG ARTHUR

Til en uforglemmelig dag hører ditto rammer, og dem leverer Hotel Kong Arthur i hjertet af København. Inde bag den tunge egetræsdør gemmer sig den dejligste oase med hyggekroge, gårdhave og mad og drikke dagen lang. Inklusive en middag, hvor vi fejrer dig og jer, og en overnatning, hvor du ligger og fordøjer dagen i fred og ro og knitrende sengetøj

Værdi inkl. middag: 2.500 kr 

LÆS MERE OM HOTELLET HER

© Luksus-hudplejeprodukter fra SENSAI værdi 2.205 kr

LUKSUS - HUDPLEJEPRODUKTER FRA SENSAI

Sensai kæler for din voksne hud i hvert eneste produkt, blandt andet med den kostbare Koishimaru-silke. Og du er så heldig at få den her perlerække af luksus-hudplejeprodukter: Cleansing Oil, Milky Soap, Sponge Chief, Cellular Performance Lotion Moist og Cellular Performance Emulsion Super Moist. Værdi: 2.205 kr. 

LÆS MERE OM SENSAI - KLIK HER 

© Tandbørster og tandpasta fra CURAPROX værdi 700 kr

TANDBØRSTER OG TANDPASTA

Du skal børste dine tænder. Og det kan du for fremtiden gøre med ni supertandbørster og to tuber højeffektiv tandpasta fra schweiziske Curaprox. Deres 5460 Ultra-soft-tandbørste og Black is White og White is Black-tand-pastaer er nemlig både uhyre effektive og milde mod tænder og tandkød.

Værdi: 700 kr.

LÆS MERE OM CURAPROX KLIK HER 

© Økologiske hårplejeserie fra Björn Axén værdi 880 kr

ØKOLOGISK HÅRPLEJESERIE FRA BJÖRN AXÉN

Du har charme, du har selvtillid, så selvfølgelig skal du også have lækkert hår! Det sikrer Björn Axén dig med deres nye økologiske hårplejeserie, som skånsomt gør dit hår blødere, smidigere og fyldigere. Med Moi sturizing Shampoo og Conditioner, Caring Hair Oil, Universal Styling Cream og Texturizing Salt Water Spray.

Værdi: 880 kr. 

LÆS MERE OM BJÖRN AXÉN KLIK HER 

© Bukser fra LauRie

BUSKSER FRA LAURIE

LauRies bukser sætter altid din bagdel så gennemført flot på plads – at sådan et par skal du da have! Helt præcist et par Tia i den mest behagelige highstretch-kvalitet, som er Oeko-Tex-certificeret og fri for sundhedsskadelige stoffer. 

Værdi: 799 kr

LÆS MERE OM LAURIE KLIK HER 

© Luksus makeup fra SENSAI

LUKSUS - MAKEUP FRA SENSAI

Sensais makeup er ikke bare makeup. Det er hudplejende makeup, og det kan du altså både mærke og se. Dit ansigt får det der fugtmættede look. Og du får: Flawless Satin Foundation, Silk Design Rouge og Mascara 380. Plus en overraskelse .

Værdi 890 kr

Læs mere om SENSAI klik her 

Alle producenterne har betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til konkurrence samt goodie bags til de 5 vindere ved Liv model 2018 

Måske er du interesseret i ...

Seneste