Cecilie Frøkjær på Magasinet Liv nr. 6
© Ditte Capion

Smugkig i det nyeste Magasinet Liv

Det nyeste Magasinet Liv er på gaden, og heri kan du blandt andet møde fem seje kvinder, der elsker deres 40+ krop mere en nogensinde, samt blive klogere på, hvorfor du skal lære at tilgive for din egen skyld og ikke andres

8. februar 2018 af Redaktionen

Rank ryggen!

Lyset vælter ind ad sprækker og upudsede vinduer, solen begynder at blive hængende til langt ud på aftenen, og alt det, der sker på terrassen, føles som ferie. 

Vi er ramt af sommer! Sommer, som er: Pakkede picnic-kurve (side 92), luftige skjorter (side 38), sandaler til alt (side 44) og de vådeste drømme om at finde nye, hemmelige øer i Middelhavet (side 98). 

Men sommer er også mindre tøj og mere krop, og det kan godt være svært for mig. For jeg er ikke hende, som først smider kimonoen, når vi går i vandet. Jeg er ikke hende, som flår alle lag af, til der ikke er andet end stroptoppen tilbage. Jeg er hende, som gemmer mig lidt i mit tøj. Ikke at jeg er blufærdig. Jeg er bare ikke stolt nok. Jeg krummer ryggen frem for at ranke den. Hvis min krop var en kæreste, havde den forladt mig. Konstant kritik.  

© Thomas Dahl

Og jeg er træt af det. For sådan vil jeg ikke være. Jeg vil ikke være hende, som småskammer sig over sin krop, fordi den ikke er, hvad den var engang, eller måske nogensinde har været. 

Jeg vil være en af de fem kvinder på side 46! Som elsker og står ved deres 40+ kroppe i en sådan grad, at de tør lade sig fotografere i undertøj til et blad, så der ikke er nogen steder at gemme sig, men alle derimod kan se det, de netop er stolte af. Det er simpelthen så modigt og kærligt, at jeg klapper og takker. 

For de gør mig en kæmpe tjeneste. Når de tager tøjet af, kan jeg jo se, at vi alle er smukke. At vi alle er forskellige, og at den forskellighed og selvfølgelighed kun gør alle billeder og selvbilleder mere interessante at se på. Når jeg kan se på dem, er der en større sandsynlighed for, at jeg kommer til at se på mig selv med de samme øjne, som jeg kigger på dem med. Øjne fulde af beundring. Og så er jeg et sundt skridt tættere på at lande i min voksne krop, ligesom de er landet i deres. 

Den oplevelse har Lena haft (side 64). Hun ved, at det virker. At genkende sig selv i andre. Som 43-årig fik hun konstateret Aspergers Syndrom efter hele sit liv at have følt sig anderledes. Og efter at have læst en artikel med og om en kvinde, som ... jo var ligesom hende!

“Det interview, jeg læste, gjorde en stor forskel for mig, og kan jeg få andre til at forstå sig selv ved at genkende sig selv i mig, så vil det betyde meget for mig.”

Det betyder også meget for os, Lena. Tak. Og så er det sommer!

Chefredaktør Lea Østergaard Andersen

Tv-vært Cecilie Frøkjær: "Jeg bliver 50 - så skal vi da have noget kage, ik?"

Hvordan er det at skifte Michael Meyerheim og Mikkel Beha ud med undulaten Pelle Jensen? Skal man ikke bo sammen med sin kæreste? Og hvorfor er ældre kvinder så spændende? Cecilie Frøkjær fylder 50 år om fem sekunder, så nu er det hendes tur til at svare på spørgsmål og gøre status på første halvdel. 

© Ditte Capion

Derfor elsker jeg min 40+ krop!

Din kloge krop fortæller, hvem du er, og hvordan du har det. Hvis du lytter til den. Mød 5 kvinder, som er landet i hver deres unikke kropshistorie. Og som aldrig har sat mere pris på deres krop end nu! 

Magasinet Liv nr. 6
© Ditte Capion

Jeg tilgiver dig

Tre magiske ord. Ikke kun for den, der hører dem, men i lige så høj grad for dig, der tør sige dem. For med tilgivelse kan du slippe vreden, bitterheden, skuffelsen. Og komme videre, som Hanne og Lotte gjorde det, efter at deres mænd svigtede. 

Abonnér på Magasinet Liv, og få en masse fordele

Hvis du endnu ikke abonnerer på Magasinet Liv, kan du med god grund slå til lige nu. Du får nemlig en lækker ansigtsserum fra Swiss Clinic med, når du bestiller et abonnement på 5 numre af Magasinet Liv. Din pris: 199 kroner + porto (du sparer 910 kroner!).

Hvis du ikke er interesseret i ansigtsserum, så har vi selvfølgelig også andre attraktive gaver: smukke sterling sølv øreringe fra Louise Kragh, et Jewellery of Copenhagen-ur og meget mere. 

Wype gør det muligt at læse dit favoritmagasin - når og hvor du vil

Udover at du som abonnent får leveret Danmarks bedste magasin til kvinder på 40+ direkte til din postkasse – og før alle andre – så får du også et særtilbud på vores digitale tjeneste Wype, som sikrer underholdningen for hele familien. Wype giver nemlig adgang til hele 16 magasiner, som du, din mand og børn kan læse på både tablet og smartphone. Så har I altid favoritmagasinet lige ved hånden – uanset om I sidder i bussen, ligger på en liggestol i sydens sol, er i sommerhuset eller derhjemme.

For abonnenter koster det 29 kroner for adgang til alle 16 magasiner. Hvis du ikke er abonnent på Magasinet Liv, får du med Wype adgang til det aktuelle nummer på alle titler for 99 kroner pr. måned.

Læs mere om Wype her.

Magasinet Liv nr. 6
© Ditte Capion

Måske er du interesseret i ...

Seneste