Magasinet Liv 81 og Bo Bedre 8
© Thomas Dahl

Det nyeste Magasinet Liv er på gaden, og denne gang får du Bo Bedre med for i alt 69,95 kroner

Smugkig i det spritnye Magasinet Liv, som har de seje vindere af Liv Model 2017 på forsiden!

9. oktober 2017 af Redaktionen

Det nyeste Magasinet Liv er på gaden, og du kan smugkigge i det lige her. Denne gang får du Bo Bedre med, når du køber Magasinet Liv til en pris på 69,95 kroner.

Tak for jer!

Jeg er lige kommet hjem, jeg er dundrende træt – og jeg kan overhovedet ikke sove.

Jeg trisser bare lidt rastløst rundt med et fjoget smil på læberne, mens jeg overvejer, hvor sent jeg kan tillade mig at sende sms’er.

Jeg er splitterglad. Helt høj. Helt oppe at køre. Har lyst til at ringe til en veninde, sætte Sneakers på pladespilleren, hvis jeg havde en. Men sætter mig i stedet og skriver det her. For ud skal det.

Jeg er lige kommet hjem fra Liv Model 2017-dagen på Tivoli Hotel & Congress Center i København. Og det var ikke kun den dejligste dag med vores fem vindere af vores 40+ modelkonkurrence. Den var også beviset på alt det, I fortæller, og vi skriver hver måned. At 40+ kvinder bare er det fedeste selskab. Og at to håndfulde fremmede 40+ kvinder ikke er fremmede for hinanden ret længe. Og at det er intet mindre end fænomenalt og mind-blowing, når du sådan lige bliver mindet om det! 

For vi kendte jo ikke hinanden, os fra redaktionen og Katrine, Jeanette, Laila H, Mette og Laila R, da vi mødte hinanden klokken ni den lørdag morgen.

Men der gik ikke 10 minutter, før vi var godt i gang med det. Alle talte og fortalte. Om forliste forhold, nye forhold, næste rejse og ‘går hun så i fjerde eller femte klasse?’. Det flød bare. Og det havde jeg på sin vis også forventet. Jeg havde i hvert fald håbet det. Men det her overgik bare mine forventinger.

For et er, at os på redaktionen snakker derudad. Vi kender jo hinanden og dagen. Det gjorde Katrine, Jeanette, Laila H, Mette og Laila R ikke. Men de gik all in og trådte tillidsfuldt og nysgerrigt ud af deres comfort zone. De var klar på at opleve noget nyt – og gav os alle sammen en ny oplevelse. (Bare vent, til du møder dem fra side 38). 

Lea Østergaard Andersen
Lea Østergaard Andersen © Thomas Dahl

Og følelsen af, at verden jo er det største Kinder-æg, overvældede mig. Letter du lidt på folien, vælter det ud med overraskelser.

Det var det smil, jeg sad med den lørdag aften, da jeg skrev det første af den her leder. Og som satte sig fast igen en uge senere, da jeg kom hjem fra en tur i teateret. Eller det vil sige en tur i et kapel på en kirkegård, hvor jeg skulle se min veninde i et teaterstykke. Hvor vi 40 publikummer skulle agere jury i en retssag mellem to dronninger, placeret i hver sin ende af rummet. Hvorfor vi publikummer skulle gå rundt i rummet imens, så vi kunne se sagen fra flere vinkler?!

Det er en underdrivelse at sige, at jeg var ude af min comfort zone. Men jeg gik med på legen, gik rundt, og da jeg kom hjem, var jeg ... splitterglad. For det er jo sådan, vi så vidunderligt let kan få det, når vi møder nyt og nye – og sætter os på nye pladser og i nye situationer.

Så tusind tak, Katrine, Jeanette, Laila H, Mette og Laila R. Det var den største fornøjelse at møde jer.

Og lad os så skrælle nogle flere lag af det Kinder-æg sammen!

Lea Østergaard Andersen, chefredaktør 

Tak for den dejligste dag: Liv Model 2017

Laila H, Katrine, Laila R, Mette og Jeanette vandt Liv Model 2017 – og vores hjerter, da de mødte op på Tivoli Hotel & Congress Center til forkælelse fra morgen til aften og fra top til tå! I det nyeste Magasinet Liv kan du læse om hver af de fem vindere. De fortæller blandt andet om, hvordan de har det med at være 40+, og hvad der fylder mest i deres liv lige nu. Og så er de så smukke og seje, at vi slet ikke kan få øjnene fra dem! 

Hold din hud spændstig med ansigtsolie!

Når vejret bliver koldere, er der ikke meget, der gør dit ansigt så godt som et par dråber ansigtsolie. Få svar på hvorfor. Og hvilken der er bedst til din hud, hvis du har rynket, tør, fedtet, uren eller sensitiv hud.

Din gode nattesøvn begynder her

Hvornår har du sidst sovet godt? Sådan rigtigt godt? For halv­delen af os kan det være en del nætter siden. For efter de 40 er der ingen garanti for en gedigen nattesøvn. Desværre – for timerne i drømmeland er essentielle for din sundhed. Så her er øvelserne, madvarerne og ritualerne, der gør dig træt. Rigtigt træt. 

Abonnér på Magasinet Liv, og få en masse fordele

Hvis du endnu ikke abonnerer på Magasinet Liv, kan du med god grund slå til lige nu. Du får nemlig en en lækker Tromborg-creme med, når du bestiller et abonnement på 5 numre af Magasinet Liv. Din pris: 199 kroner + porto (du sparer 690 kroner!).

Hvis du ikke er interesseret i cremen, så har vi selvfølgelig også andre attraktive gaver: Smuk Månesten halskæde, fin Lyngbyvase, Adax clutch og meget mere.

Wype gør det muligt at læse dit favoritmagasin - når og hvor du vil
Udover at du som abonnent får leveret Danmarks bedste magasin til kvinder på 40+ direkte til din postkasse – og før alle andre – så får du også et særtilbud på vores digitale tjeneste Wype, som sikrer underholdningen for hele familien. Wype giver nemlig adgang til hele 16 magasiner, som du, din mand og børn kan læse på både tablet og smartphone. Så har I altid favoritmagasinet lige ved hånden – uanset om I sidder i bussen, ligger på en liggestol i sydens sol, er i sommerhuset eller derhjemme.

For abonnenter koster det 29 kroner for adgang til alle 16 magasiner. Hvis du ikke er abonnent på Magasinet Liv, får du med Wype adgang til det aktuelle nummer på alle titler for 99 kroner pr. måned.

Læs mere om Wype her.

Magasinet Liv 81 og Bo Bedre 8
© Thomas Dahl

Måske er du interesseret i ...

Seneste