30 min.
Til 4 personer
INGREDIENSER
Kartoffelsalat
- 600 g nye kartofler
- 1 spidskål
- 2 tsk salt
- 2 tsk sukker
- 1 bundt grønne asparges
- 2 kyllingebrystfileter uden skind og ben
- 1 bundt dild
- 1 bakke karse
Kapersvinaigrette
- 1 spsk æbleeddike
- 3 spsk ekstra jomfru
- olivenolie
- 1 tsk grovkornet sennep
- 1 tsk flydende honning
- 2 spsk hakkede kapers
Tilbehør
- Groft brød
FREMGANGSMÅDE
Skrub kartoflerne, og kog dem lige netop møre. Snit kålen fint. Drys kålen med salt og sukker, og kram den godt.
Knæk den nederste træede ende af aspargesene, og damp asparges ca. 2 min. Hæld koldt vand over, og skær asparges i snitter.
Kog kyllingen ca. 12 min. Afkøl, og findel kødet.
Vend kartofler med spidskål, asparges og kylling.
Vinaigrette: Rør eddike med olivenolie, sennep, honning og kapers.
Vend vinaigretten i salaten sammen med hakket dild og karse. Servér salaten med groft brød.
Tip! Undlader du kylling, er salaten også rigtig lækker som tilbehør til grill.