© iStock

Sådan skræller du kartofler på få sekunder

Træt af at skrælle kartofler til middagen? Så skal du ikke glippe dette geniale tricks!

5. marts 2017 af Jane Hansen

Det er ikke altid lige sjovt at stå og skrælle kartofler, og hvis I skal sidde mange om middagsbordet, så kan det godt blive et tidskrævende projektet.

Men med dette geniale trick, bliver det legende let at skrælle kartoflerne.

Sådan gør du:

1. Skær en ring rundt om den rå kartoffels midte med en skarp kniv. Pas på, at du ikke skærer for dybt.

2. Kog kartoflerne til de er gennemkogte.

3. Hæld det kogte vand over i en skål. Køl kartoflerne ned med koldt vand (de skal kun være kolde på ydersiden).

4. Pil karfoffelskrællet af.

5. Læg kartoflerne tilbage i vandet, og kog op igen, og vupti så har du serveringsklare kartofler.

Se videoen videoen her:

Måske er du interesseret i ...

Seneste