Liv Model
© Thomas Dahl

Er du vores næste Liv Model?

Det ved vi, at du er! Du er smuk, og du er modig, og derfor vil vi så gerne have dig i vores hænder en hel dag, hvor vi skyder de flotteste billeder af dig

23. april 2017 af Redaktionen

Kryds lige lørdag 2. september 2017 af i din kalender. Der kan det nemlig være, du skal på forsiden af Magasinet Liv!

Hvis du bliver en af de 5 vindere af Liv Model 2017, er det netop blandt andet det, du vinder. En forside af Magasinet Liv sammen med de andre vindere samt den vildeste forkælelsesdag.

Hvor du først tjekker ind på Tivoli Hotel & Congres Center midt i København, som vil sørge for ypperlig forplejning dagen og aftenen lang. Hvor du vil få lagt makeup og sat hår af vores eksperter, hvor du vil blive stylet til en modeserie i Magasinet Liv plus forsiden sammme med de andre vindere. Hvor vi vil fejre dig og jer til den skønneste middag. Og hvor du til sidst kan krybe til køjs i den bløde seng på dit eget hotelværelse, lige kaste et blik mere på din propfyldte goodiebag, indtil der er morgenmad igen, og du tager hjem, fuldt opladet.

For vi garanterer, at du får en dag, du aldrig glemmer. Som handler om dig. Som hylder dit mod og din skønhed! 


Indstilingesperioden er slut

Du kan nu være med til at finde de 5 Liv Modeller 2017 og samtidig være med i konkurrencen om det lækreste ur fra Certina, som er hovedsponsor på Liv Model 2017. Uret er det superflotte og elegant powerfulde DS Podium Lady. Uret har en værdi af 3.350 kr  

Stem på din favorit blandt de 20 udvalgte modeller HER

Sådan gør du næste år hvis du vil være med i Liv Model 2018:

Vi skal bruge tre nye, vellignende og skarpe fotos af dig. Mindst et portræt og en helfigur.

Plus: Din adresse, din alder, dit telefonnummer, din højde, dine tøjstørrelser og din skostørrelse.

Magasinet Livs redaktion og vores fotograf vil over de kommende måneder se alle billeder igennem. Til sidst finder vi 20 finalister, som går videre til afstemning på vores hjemmeside. Og endelig kåres 5 vindere!

Du kan sagtens deltage i konkurrencen, selv om du tidligere har været læsermodel i Magasinet Liv eller har meldt dig til konkurrencen uden at vinde.

Et hav af lækre præmier

Herunder kan du læse mere om alle de lækre præmier, du vinder som Liv Model 2017. Vi garanterer, at det bliver en regn af gaver! 

UR

Endnu i år er urfirmaet Certina vores hovedsponsor, for hvem drømmer helt ærligt ikke om hver dag at kunne kigge ned på den lækreste luksus på sit håndled? Tjekke tiden på den mest tjekkede måde. Uret, du kan vinde, hedder DS Podium Lady og er så superflot og elegant powerfuldt med sit herre-inspirerede touch. Og for at være sikker på, at du får det, du drømmer om, giver Certina dig muligheden for at vælge mellem den enkelt sofistikerede model i stål eller den mere feminine bi-color-model med rosaguld PVD. Ja, vi ville have svært ved at vælge …

Værdi: 2.800 kr. eller 3.350 kr.

HALSKÆDE

Dit eget forbogstav i det pureste guld, pyntet med en brilliant og hængt i en eksklusiv guldkæde. Så fås præmier ikke meget mere personlige og glamourøse. Det er det danske smykkefirma Ro, som har specialiseret sig i moderne guldsmykker, der giver dig gaven, så du kan minde dig selv om dit mod og din skønhed hver dag.

Værdi: Bogstav 1.200 kr. + halskæde 5.000 kr. = 6.200 kr

TANDBØRSTER OG TANDPASTA

Præmien består af 36 stk. Ultrasoft 5460 tandbørster og 1 stk. B is W tandpasta. Ultrasoft tandbørsten børster skånsomt og effektivt og er fri for nylon og phthalat. Tandbørsten findes i et hav af skønne farver – så vælg den farve, du bedst kan lide! Du får også en sort tandpasta (ja, du læste rigtigt!), der er rig på aktivt kul og fluor. Den har en god evne til at fjerne misfarvninger fra kaffe, te og rødvin, så det er tandpastaen, du bare ikke kan undvære. 

Værdi: Ca. 1.300 kr.

BUKSER

Det danske tøjfirma LauRie er kendt for at lave de bedste bukser, bagdele kan ønske sig. Så selvfølgelig skal du have sådan et par. Faktisk det seneste hit på listen: Et par Power-bukser i et helt nyt, både bæredygtigt og højteknologisk materiale, som er sammensat af bomuld, Myiabo-akryl, modal og elastan, så de er så behagelige, at du aldrig tager dem af igen. Og størrelsen? Selvfølgelig den, der passer dig.

Værdi: 999 kr.

KOSTTILSKUD 

Det kan ikke siges tit nok, hvor vigtige omega-3- og omega-6-fedtsyrer er for din sundhed. Så dem får du ikke bare et skud af, men det optimale skud af! Du får nemlig danske Eye Q’s kapsler, som er med alt det gode fra små, bæredytige fisk, men uden smagen af dem. Og du får, så du har til et helt års forbrug. Så skulle den sundhed være godt kørende.

Værdi: 1.587 kr. 

BLOMSTER

Til tillykke hører også blomster. Så til dig fra blomsterfirmaet Bloomon: Tre usandsynligt smukke buketter, som du helt selv bestemmer, hvornår du vil have. Du får nemlig et gavekort på tre medium buketter plus en vase at stille dem til skue i. Tillykke!

Værdi: 1.016 kr.

LUKSUS

Fra morgenstund til morgenstund vil du blive forkælet af og på det hippe Tivoli Hotel & Congres Center midt i og med udsigt ud over København. Lige fra du ankommer på forkælelsesdagen, hvor du vil få serveret den ene lækre snack efter den anden, frokost og middag, til du ligger i din seng på dit hotelværelse i din badekåbe og absorberer dagen. Ahhh…

Måske er du interesseret i ...

Seneste