Sanne Salomonsen
© Elona Sjøgren

Hele Danmarks rock-mama vender stærkt tilbage med nyt album

Sanne Salomonsen har samlet energi og genfundet sine rødder på de danske landeveje – nu er hun klar til endnu en turné

3. april 2017 af Victoria Carlsson

Vi må indrømme, at vi har ventet længe på dette øjeblik! Altid seje og skønne Sanne Salomonsen udkommer nemlig med et nyt album, som har titlen Baby Blue.

Sanne Salomonsen kan afsløre, at hun har genfundet sin lyd ved at bruge utallige timer på landevejene, og nu kommer hun igen med en fornyet energi. Det nye album er tro mod hendes rødder og har masser af blues og rootsrock – som i de (gode) gamle dage.

“Noget af det, som er så vidunderligt ved at blive så voksen, som jeg er blevet nu, er, at man har noget af synge om. For man har levet et liv. Det reflekterer sig i sangene,” siger sangerinden. 

Turné med Baby Blue

Som opfølgning til det nye album vil Sanne Salomonsen tage på turné rundt på mange af landets spillesteder i løbet af foråret – og billetterne er allerede til salg nu (du kan se mere på Facebook her). 

Ønsker du at få en smagsprøve på det nye album, kan du herunder høre singlen Solskin efter regnen, som Sanne Salomonsen selv betegner som 'en happy-go-lucky-hyldest' til Stockholm – en by, som hun holder meget af.

Måske er du interesseret i ...

Seneste