Vind og oplev Paul McCartneys romantiske film This Beautiful Fantastic

Deltag i konkurrencen og vind filmen, som både giver dig lidt McCartney-nostalgi og slukker dine Downton Abbey-abstinenser

22. oktober 2016 af Redaktionen

Den nye og romantiske film This Beautiful Fantastic har premiere 1. november, og vi udlodder fem vouchers til filmen. Det eneste du skal gøre for at deltage er at svare på spørgsmålet: Hvad hedder skuespilleren, der spiller Bella Brown i filmen?

Filmen handler om den unge og finurlige Bella Brown, der drømmer om at skrive og illustrere en børnebog, hvilket kan være svært, når man selv er blevet efterladt som barn, lider af OCD og har en lammende frygt for planter samtidig med, at man bliver smidt ud af sit hjem, hvis man ikke ryder op i sin have. 

Romantikken opstår, da Bella møder den charmerende opfinder Vernon på hendes arbejdsplads, biblioteket, men filmens mest interessante forhold er mellem Bella og hendes kværulante, kærlighedsløse og rige nabo Alfie, der sætter hende på noget af en prøve. 

Du deltager i konkurrencen ved at svare på spørgsmålet herunder.

Konkurrencen slutter 1. november 2016.


Hvad hedder skuespilleren, der spiller Bella Brown i filmen?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til Magasinet Liv's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Seneste