© Creativecommons.org

Derfor skal du føntørre jordbær

Ja, du læste rigtigt – frem med fønneren. Læs hvorfor lige her

25. juni 2016 af Sørine Theen Nørreslet / Stylista.dk

Føntørreren er dit nye køkkenredskab

Smagen af søde, friske jordbær er lig med dansk sommer – som selvfølgelig skal en tur under den kolde hane, inden du kan sætte tænderne i dem.

Og nu til dagens bedste tip: Efter du har skyllet dine jordbær under den kolde hane, skal du give dem en tur med føntørren. Alle ved nemlig, at uanset om du spiser dine jordbær for sig selv eller mikser dem i en grøn salat, så findes der ikke noget værre end vådt eller fugtigt frugt. Våde jordbær bliver til bløde jordbær – og værre endnu: en slatten og blød salat.

Psst ... Hvis du er vild med jordbær, så skulle du tage at prøve denne lækre opskrift – vi laver den selv igen og igen!

Sådan gør du

I stedet for at duppe hvert enkelt bær forsigtigt med køkkenrulle, skal du ganske enkelt bare sprede dine jordbær ud på et viskestykke – et godt stykke væk fra håndvasken – og give dem en tur med din føntørrer i cirka ét minut. Du skal indstille den på den laveste hastighed og vælge kold luft i stedet for varm luft.

Efter du har pustet kold luft på dine jordbær i cirka et minut er de klar til at komme i munden, i en af disse lækre sensommer salater eller til at blive fyldt med Oreo-cheesecake og dyppet i chokolade. Mmm ... 

Måske er du interesseret i ...

Seneste