Derfor skal du drikke ingefær te

Ingefær te smager ikke kun godt – det er også spækket med supersunde fordele, som du vil elske.

7. januar 2017 af Jane Hansen

Ingefær er et superfood, der længe har været anvendt som et naturlægemiddel mod en lang række helbredsmæssige problemer. Teens teens gavlinge effekt er dog ikke videnskabeligt bevist, men ingefær teen har alligevel sine tilhængere.

7 superfoods, der slanker

Derfor kan du med fordel erstatte din morgen kaffe eller din kop aften-te med en kop god, hjemmelavet ingefær te. Læs selv med nedenfor, hvor de sunde fordele er opsummeret.

 

8 gode grunde til at drikke ingefær te

 

1. Vink farvel til sygdom med ingefær

Ingefær er et meget effektivt middel mod hoste, influenza, forkølelse og endda ømme muskler. Så når sygdommen melder sig, kan du med fordel brygge en kop ingefær te.


Lækre ispinde med ingefær, honning og citron

 

2. Ingefær styrker dit immunforsvar

Ingefær te indeholder store mængder af antioxidanter, hvilket øger immunforsvaret og hjælper med at bekæmpe infektioner.


Hjemmelavede bolcher med ingefær, der vifter sygdommen væk

 

3. Ingefær te lindrer menstruationssmerter

Hvis du har smerter i forbindelse med din menstruation, kan ingefær te hjælpe dig. Ingefær teen har nemlig den effekt, at den lindrer smerter og får musklerne til at slappe mere af.

 

4. Ingefær te bekæmper oppustethed eller oppustet mave

Hvis du har problemer med oppustet mave, kan du med fordel drikke en kop ingefær te, som kan afhjælpe netop det.

5. Ingefær forbedrer blodcirkulationen

Vitaminer, mineraler og aminosyrer i ingefær te bidrager til at genoprette og forbedre blodcirkulationen, hvilket kan hjælpe med at mindske risikoen for hjerte-kar-sygdomme.

Sådan spiser du dit hjerte sundt

 

6. Ingefær te forbedrer fordøjelsen

Ingefær te er yderst nyttig til at forbedre fordøjelsen og øge optagelsen af fødevarer, hvilket kan forhindre opstød og oppustethed. Hos nogle mennesker har ingefær te endda den effekt at den kan nedsætte appetitten.

 

7. Ingefær te kan lindre køre- og søsyge

Hvis du lider af køresyge eller søsyge, så drik en kop ingefær te inden afrejse, og din kvalme reduceres betydeligt eller forsvinder helt.

 

8. Bekæmp hovedpine med ingefær

Ingefær kan være en hjælpende hånd, hvis du har hovedpine, og det siges faktisk, at ingefær er lige så effektiv mod smerterne som smertestillende tabletter, du kan købe i håndkøb.

Hvordan laver du så din egen ingefær te? Det får du svaret på her!

Kilde: Complete-health-and-happiness.com og Newhealthguide.org

Måske er du interesseret i ...

Seneste