Vind smart kapselmaskine fra Bosch

En kapsel, et tryk på knappen - og tak for kaffe...

21. juni 2012 af Redaktionen

Er du endnu ikke kommet med på kapsel-bølgen? Så er her chancen for at få lækker cremet kaffe på et splitsekund. Vi udlodder nemlig en Tassimo fuldautomatisk kapselmaskine til varme drikke til en værdi af 1.699 kr. Med den følger en startpakke med kaffekapsler fra Gevalia, chokodrikke fra Marabou og te fra Twinings.

Når startpakken er brugt op, kan du let købe nye blandt 32 varianter, der forhandles i de fleste større dagligvarebutikker. Som et ekstra plus kan du portofrit sende emballage og folie retur til Tassimo, som genanvender det i andre produkter. Og for hver kapsel, der indsamles, går der 10 øre til Rainforest Alliance eller et andet velgørende formål, du selv er med til at vælge.

Svar på spørgsmålet inden 5. juli, så er du med.

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.


Du sender 10 brugte kapsel retur – hvor meget går så til velgørende formål?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til Magasinet Liv's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Seneste