© Tia Borgsmidt

Svinemørbrad i cremet svampesauce

Uhm, skønt måltid som oven i købet er nem og hurtig at tilberede.

Svinemørbrad i cremet svampesauce

Til 4 personer

 

INGREDIENSER

  • 1 stor svinemørbrad
  • salt og peber
  • 1 tsk. rosmarin 
  • 1 spsk. olivenolie

Cremet svampesauce:

  • 500 g svampe, fx karljohan, østershatte, bøgehatte eller shiitake
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk. sherry-eddike (kan erstattes af balsamico-eddike)
  • 2 ½ dl piskefløde
  • 2 spsk. frisk timian
  • salt og peber

Guide: Svampe, du kan plukke i skoven lige nu

Tilbehør:

  • 300 g grønne bønner
  • 300 g pasta

FREMGANGSMÅDE

Tænd ovnen på 200 grader. Afpuds mørbraden, og krydr den med salt, peber og rosmarin.

Varm olien på en pande, og brun mørbraden godt på alle sider. Læg mørbraden i et ovnfast fad, og steg den i ovnen i cirka 20 minutter. Rens svampene, og skær dem eventuelt i mindre stykker. Varm olien på panden, og rist svampene ved høj varme. Tilsæt hvidløg og eddike, og kog op.

Hæld fløde på svampene, og kog saucen op. Tilsæt hakket timian, og smag til med salt og peber.

Nip bønnerne, og damp dem møre. Kog pastaen som angivet på emballagen. Skær kødet i skiver, og servér med svampesauce, dampede bønner og friskkogt pasta.

Til dig fra os: Få alt det bedste fra Magasinetliv.dk direkte til din indbakke

Bragt første gang i Magasinet Liv nummer 8.

Måske er du interesseret i ...

Seneste