© Tia Borgsmidt

Sprøde tacos med okse og spicy bønner

De mexikanske tacos er nem og hurtig mad til både børn, voksne og gæster.

25. januar 2016 af Lone Kjær

Sprøde tacos med okse og spicy bønner

20 min.
Til 4 personer.


INGREDIENSER

Hvidløgsdressing:

  • 2 dl yoghurt naturel
  • 1 spsk mayonnaise
  • 1-2 fed hvidløg
  • 1 bundt friske krydderurter, fx purløg, persille, koriander
  • salt og peber

  • 1 løg
  • 1 rød chili
  • 1 spsk olivenolie
  • 400 g oksekød i strimler til wok
  • 1 fed hvidløg
  • 1 dåse bønnemix
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 2 hjertesalat eller ½ iceberg
  • 1 pakke tacos
  • 1 bundt frisk koriander


FREMGANGSMÅDE
Rør yoghurt med mayonnaise, presset hvidløg og hakkede krydderurter. Smag til med salt og peber.

Hak løget. Flæk chilien, skrab kernerne ud, og hak chilien fint. Varm olien i en gryde, og brun løg og kød med chili og presset hvidløg ved god varme.

Skyl og afdryp bønnerne, og vend med kød og tomater. Sænk varmen, og lad simre ca. 3 min. Smag til med salt og peber. 

Skyl og slyng salaten tør. Snit salat. Lun tacoskallerne, og servér med snittet salat, okse og spicy bønner og hvidløgsdres-sing. Top med frisk koriander.


Tip!
Retten kan snildt serveres med kyllingefilet i stedet for oksekød.

Måske er du interesseret i ...

Seneste