© Tia Borgsmidt

Spaghetti med blomkål, spinat og parmesan

De fleste pastaretter smager bedst, jo enklere de er. Det gælder også denne ret, hvor ingredienserne spiller rigtig godt sammen.

Spaghetti med blomkål, spinat og parmesan

15 min.
Til 4 personer.


  • INGREDIENSER

     
    300 g fuldkornsspaghetti
  • 3 spsk pinjekerner
  • 100 g babyspinat
  • 1 blomkål
  • 1 bundt frisk persille
  • salt og peber
  • reven skal af 1 økologisk citron
  • 2 spsk olivenolie
  • parmesanost

 

FREMGANGSMÅDE

Kog spaghettien som angivet på emballagen, og afdryp. Rist pinje-kernerne gyldne på en tør pande. 

Skyl og slyng spinaten tør. Del blomkålen i små buketter. Skyl og hak persillen.

Vend den varme spaghetti med pinjekerner, spinat, blomkål og persille, og smag til med salt og peber. Drys retten med reven citronskal, dryp olivenolie over, og top med flager af parmesanost.


Tip!
Savner du mere mad? Brug pastaretten som tilbehør til et stykke fisk, eller drys med sprødstegt bacon.

Måske er du interesseret i ...

Seneste