Medister med rødkål
Medister med rødkål © Tia Borgsmidt

Medister med rødkålsslaw

Julemedisteren er mere krydret end en almindelig medister og smager dejligt med rødkålsslaw og sennep til. Køb pølsen hos en slagter, eller find en økologisk i supermarkedet.

9. december 2015 af Tina Scheftelowitz

Medister med rødkålsslaw


Tid: 20 min. + stegetid.
Til 4-8 personer.


INGREDIENSER

  • 800 g (jule)medisterpølse
  • smør eller olie til stegning
  • dijonsennep til servering


Rødkålsslaw

  • 150 g rødkål
  • 1 rød peber, 150 g
  • 100 g bladselleri

Dressing

2 spsk god mayonnaise

1 tsk dijonsennep

1½ spsk friskpresset citronsaft

salt og peber


FREMGANGSMÅDE

Rør dressingen sammen. Snit grøntsagerne fint. Bland dressing og grøntsager ved serveringen, og smag salaten til – den skal være syrlig.

Steg medisterpølsen i lidt smør/olie på begge sider ved lav varme i 20 minutter i alt, eller brun den på en pande på begge sider, og steg den færdig i ovnen i ca. 15-20 minutter ved 175 grader (ikke varmluft).

Skær medisteren i mindre stykker, og anret pølser og slaw sammen på et fad eller hver for sig. Servér sennep til.


Tip!
Vil du have retten mere klassisk, kan du sagtens bruge almindelige brunchpølser.

Måske er du interesseret i ...

Seneste