© Tia Borgsmidt

Vitello tonnato-sandwich

Vi laver den klassiske vitello tonnato med kalvesteaks - hurtigt og lækkert. Med en cremet tunsauce smager hele molevitten fantastisk på grillet brød. Uhm ....

27. januar 2014 af Lone Kjær

Vitello tonnato-sandwich

Tid: 20 minutter
Til 4 personer

INGREDIENSER

Tunsauce

  • 2 dåser afdryppet tun
  • 2 spsk citronsaft
  • 2 spsk kapers
  • 1 dl god mayonnaise
  • 1 dl creme fraiche 9 %
  • salt og peber
  • 4 kalvesteaks
  • salt og peber
  • 4 skiver surdejsbrød
  • lidt olivenolie
  • 2 spsk kapers
  • 300 g tomater på stilk
  • 1 potte frisk basilikum

FREMGANGSMÅDE

Kom tun i en foodprocessor eller blender sammen med citronsaft, kapers, mayonnaise og creme fraiche. Blend til en jævn sauce, og smag til med salt og peber.

Krydr kødet med salt og peber, og grill det ca. 3 min. på hver side afhængigt af kødets tykkelse og af, hvor gennemstegt du ønsker kødet.

Grill brødet, og dryp olie over. Fordel kalvesteaks, tunsauce, kapers, tomater og basilikum på brødene.


Tip!
Servér også tunsaucen som fyld i sandwiches med salat og agurk.

Måske er du interesseret i ...

Seneste