© Tia Borgsmidt

Bruschetta med varmrøget laks og urtecreme

Magasinet Liv giver dig sin favoritopskrift på bruchetta - spis den som forret eller som en del af en lækker påsketapas!

27. marts 2015 af Lone Kjær

Antal: 8 stk. 

 

Det her er min bruschettafavorit nr. 1. Utrolig enkel og meget velsmagende. Rør urtecremen i god tid, så du kun skal riste brød og anrette, når gæsterne kommer. 

 

Ingredienser

  • 8 skiver surdejsflutes
  • 1 dl cremefraiche 9 %
  • 1 spsk. mayonnaise
  • 1 spsk. sød sennep
  • 1 lille håndfuld krydderurter, fx dild,
  • purløg, kørvel og basilikum
  • salt og peber
  • 200 g varmrøget laks
  • 1 potte brøndkarse

 

Fremgangsmåde 

Rist brødet. Rør cremefraiche med mayo­n­naise, sennep og hakkede krydderurter. Smag til med salt og peber.

Smør brødet med urte­creme. Del laksen i flager, og læg på brødene. Drys med brøndkarse.

 

Tip! Servér dine små bruschetta med kogte vagtelæg eller hønseæg, som er kogt smilende.

 

Hent Magasinet Livs øvrige opskrifter og sammensæt den perfekte påsketapas på bare 30 minutter. Få opskrifterne på tomattærter med spinat og mozarella, saltbagte kartofler med chilimayonaise, lammefrikadeller med asparges i vinaigrette og til sidst rabarberfool med makriner og mandler, og glæd dig til en appetitlig påsketapas, der bare smager!

 

Artiklen blev bragt første gang i Magasinet Liv nummer 3.

Måske er du interesseret i ...

Seneste