Læs også

Hyldebærgrog

© Tia Borgsmidt

Caribbean coffee med muscovadosukker og rom

En superhyggelig og lækker afslutning på en god middag!

23. december 2015 af Tina Scheftelowitz

Til 6 personer.

En hyggelig afslutning på måltidet, som udgør dessert og kaffe i et. Den varme kaffedrik er dekonstrueret, så de enkelte ingredienser bliver serveret for sig, og gæsterne selv mikser deres kaffe-drink. De smager kaffen til med det aromatiske muscovadosukker og flødeskum og drikker rommen til. Det er nemlig synd at komme kvalitetsrom ned i kaffen.

 

INGREDIENSER

  • mørkt muscovadosukker
  • flødeskum af 1½ dl piskefløde
  • god kaffe, gerne mørkristet
  • god rom, gerne fadlagret
  • 150 g fyldte chokolader


FREMGANGSMÅDE
 

Servér sukker og flødeskum i små skåle. Bryg gerne kaffen på stempelkande eller espressomaskine for den mest aromatiske oplevelse. Hæld rommen i romglas eller whiskyglas og lad den gerne stå 15 minutter. Så fordamper spiritussmagen.

Servér gode fyldte chokolader til efter eget valg.


Tip!
Find alle dine flasker med spiritus og likører frem, og lav en lille bar i stedet for rommen.

Måske er du interesseret i ...

Seneste