Få hudplejesæt fra Dermalogica sammen med Magasinet Liv

Så er der 40+ selvforkælelse på flere niveauer!

12. februar 2016 af Jane Hansen

Længes du efter ro, alenetid og luft i en stresset hverdag? Lige nu har vi et supergodt tilbud, der giver dig både selvforkælelse og en mulighed for at trække stikket for en stund og blive opdateret, underholdt og inspirereret. Du får nemlig 8 numre af Magasinet Liv + Dermalogica Skin Renewal Kit.

Magasinet Liv tager udgangspunkt i hverdagens muligheder og udfordringer på ærligste og mest personlige måde, leverer brugbare guides og viser dig de seneste tendenser inden for mode, skønhed, bolig og mad. Alt sammen til dig, der er fyldt 40.

Derudover får du også et hudplejesæt fra Dermalogica, der indeholder alt, hvad du behøver for at genopbygge og forny din hud, så den bliver mere modstandsdygtig overfor ydre påvirkninger. Sættet består af en dybderensende olie, en exfolierende rensemælk, en genopbyggende fugtighedscreme og en primer, der udglatter og forbedrer din hud. Værdi 720 kroner.


Du får 8 numre af Magasinet Liv + Dermalogica Skin Renewal Kit + Skinperfect Primer. Din pris: Kun 349 kroner + 49 kroner i porto og ekspedition. Du sparer 890 kroner.


Wype gør det muligt at læse dit favoritmagasin – når og hvor du vil
Nu kan du læse Magasinet Liv som e-magasin i den nye Wype app. Se videoen nedenfor og bliv klogere på, hvordan du får adgang til Magasinet Liv og en lang række andre spændende magasiner på din telefon, din tablet og på Wype.dk.

Hvis du har printabonnement på Magasinet Liv har du adgang til dit magasin på din tablet, din telefon eller på Wype.dk. HELT GRATIS.

 Det eneste du skal gøre er at downloade app’en fra App Store eller Google Play og logge ind med dit abonnementsnummer. Hvis du er printabonnent, kan du oven i købet få adgang til en bred vifte af andre spændende magasiner for kun 29 kr. om måneden. Første måned er endda gratis og uden binding.

Hvis du ikke har et printabonnement kan du for 99 kr. om måneden få adgang til Magasinet Liv og alle vores andre magasiner. Første måned er gratis og uden binding.

Læs mere om Wype her.

Måske er du interesseret i ...

Seneste